реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Лазар трутнів не любить

«Я не буду сидіти в кропиві або в лісі, — заявив на прес-конференції новообраний голова Чернігівської обласної організації партії «Реформи та порядок», емблемою якої є бджола, Віктор Лазар. – Я прагну змінити життя в Україні на краще».
Віктор Леонідович, відомий на Чернігівщині політик та бізнесмен, змінив на посаді голови обласної організації ПРП Олега Медуницю. Той тепер працює заступником сумського губернатора, відомого в нашому краї Миколи Лаврика.
Великих амбіцій у Лазара ніби не помітно: «Я не збираюся йти у велику політику».
Розповів він і про майбутню партійну розбудову: «Політикою нашої партії було те, що всі пішли у владу, і партією нікому стало займатися. Ми не будемо надувати штучно партію, хоча, звичайно, могли б. Не будемо брати в партію безхребетних людей, що не мають своєї громадянської позиції».
На партійній конференції був присутній депутат Верховної Ради Остап Семерак, який розповів про ставлення ПРП до перевиборів: «На Україну насувається економічна криза, і нам не час відволікатися на такі дрібниці, як перевибори».
Окрім того, під час партійної конференції близько 900 делегатів-партійців обрали заступника голови. Ним став В’ячеслав Кіча – голова Прилуцької міської організації.
Олександр ЯСЕНЧУК.





Коментарі (0)
avatar