реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Анонс газети "Сіверщина"

На сторінках Всеукраїнського тижневика «Сіверщина» цього разу читачі можуть прочитати безліч цікавої і корисної інформації для дому, сім’ї, і особисто для себе.
1. Про останні новини на Чернігівщині, а саме:
В розрізі міжнародних програм, які реалізуються, зокрема, і в нашій області стосовно тваринництва, йдеться у великій публікації „Як козакам нетелей роздавали”.
Про спадщину – вольності Івана Мазепи, які він заповідав українському народові – в матеріалі з міста Остер Козелецького району. Також на «обласній» сторінці можна довідатися про конкурс «Не будь байдужим» та проблеми, які виникли у школах Чернігова при його проведенні.
2. Чи часто вам зустрічалися старовинні книги, які вийшли з друку аж в позаминулому столітті? А от працівникам Чернігівської митниці довелося на власні очі їх побачити і навіть потримати. Про це у розповіді рубрики „ Культурний простір”. На цій же сторінці можна довідатись і про те, як і коли керівник мистецької галереї „Круті сходи”, що знаходиться в приміщенні редакції „Сіверщини”, Олександр Жогалко написав пісні, які виконуватиме Олег Скрипка з гурту „ВВ”.
3. Де зараз громадянам краще тримати свої гроші: в банку чи банці? Про ці актуальні питання розмірковує не хто-небудь, а сам головний банкір Чернігівсьокї області, начальник Управління Національного банку України в Чернігівській області Леонід Волошок.
4. Чи буде цієї зими в домівках мешканців області газ? Про це можна дізнатися у відповідній публікації в розділі «Політика крупним планом».
5. Про проблему, яка існувала в усі часи, і яка є в нашому суспільстві - людей нетрадиційної сексуальної орієнтації – розповідається в розлогому матеріалі на сторінці «Суспільство».
6. Як завжди, в «Читацькому клубі» різний спектр думок багатьох наших читачів про те, що їх хвилює сьогодні, про зневіру і оптимізм, про забутих селян і новоявлених хазяїв…
7. Вельми корисною стане спеціальна підбірка матеріалів для тих, хто займається або прагне займатися вирощуванням винограду.
8. Чи впливає символіка на подальшу долю окремої людини, однієї групи або навіть й цілої держави? Про це у рубриці «Невідома Україна».





Коментарі (0)
avatar