реклама партнерів:
Головна › Новини › Подорожі

Міністру Швеції -- від козаків

20 активістів Молодіжного Союзу «Наша Україна» з різних областей України відвідали Швецію на запрошення Фундації Х`ярлмарсона.
Чернігівську область представив Василь Білогура, голова Чернігівської обласної організації Молодіжний Союз «Наша Україна»: «Ми мали можливість познайомитись з законодавчою та виконавчою системами цієї країни під час перебування в Парламенті та спілкування з політиками. Відбулася зустріч з Міністром міграційної політики Тобіасом Білстром та головою комітету закордонних справ в Швецькому парламенті Крістіаном Холмом. Також своїм досвідом роботи поділилися представники молодіжного крила партії «Модератерна», яка зараз знаходиться при владі. Звичайно, за наявної стабільної політичної ситуації та розвиненої політичної культури робота молодіжки у Швеції є більш впливовою та результативною, ніж будь-якої громадської організації в Україні. Доказом успішності є дев’ять тисяч реальних членів організації (при тому, що населення Швеції всього лише дев’ять мільйонів), що сплачують членські внески та підтримка їх діяльності з боку старшого покоління. Є чому повчитися всім!»
Члени української делегації везли до Швеції, як сувеніри, нашу горілку — алкогольні напої там страшенно дорогі. А чернігівець Білогура подарував міністру сувеніри з галереї «Круті сходи». І це було оригінальніше.

На фото: Василь Білогура зверху шведського парламенту






Коментарі (0)
avatar