реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 2 жовтня

Тижневик "Сіверщина", незалежний від державних структур, продовжує державницьку лінію -- таку рідкісну в українських ЗМІ.
Цього номера газета розповідає про наміри голови обласної ради Наталії Романової судитися з обласною держадміністрацією, яка поширила про неї недостовірну, на думку Н.Романової, інформацію. Репліка відомого журналіста Сергія Павленка стосується депутата обласної ради М.Півня з Коропа, який відзначився антигуманною позицією.
Економічний оглядач "Сіверщини" Сергій Соломаха аналізує операції з доларем та гривнею.
"Смерть "Вусатого" -- так озаглавлено матеріал Олександра Ясенчука про загадкову загибель патріота Антона Ніконенка. Трагедія художника Леоніда Могучова, у якого вбито сина, -- також у цьому номері. Сторінка так і зветься -- Чорна.
Цей автор інтригує розповіддю про "шварценеггерів з Мізина". А Петро Антоненко вивчає "Чого хочуть жінки від чоловіків?".
Авторська сторінка Василя Чепурного зветься "Сад" -- в цьому числі "Сіверщини" її дебют. Газета також представляє свого консультанта, кандидата сільськогосподарських наук Михайла Курдюка -- він радить які дерева садити на своїй садибі та як домогтися щорічного урожаю яблук.
"Партія в пляшці"-- таку картинку помітив Петро Антоненко. Також тут і анекдоти, і довідкова інформація на різні теми.
Завершує номер "Мимохідь" Інеси Фтомової. Вона пише про любов. Чого і вам усім бажає редакція газети.





Коментарі (0)
avatar