реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чи стане Десна зачарованою для всієї України?

До завершення інтернет-голосування в загальнодержавному конкурсі “7 природних чудес України” залишився 1 день.

З 7 липня по 26 серпня 2008 року триває інтернет-голосування, під час якого будь-хто зацікавлений зможе обрати свої 7 природних чудес України. 26 серпня, за результатами інтернет-голосування на офіційному сайті акції http://7chudes.in.ua/ Оргкомітет конкурсу офіційно оголосить переможців.
Як вже неодноразово повідомлялося, до фіналу конкурсу ввійшло 21-е природне диво України, серед яких і наша красуня Десна, яка у конкурсі бере участь під назвою “Деснянська оболонь”.
До жителів Чернігівщини звернувся заступник голови обласної ради Олег Обушний.
Шановні земляки!
Звертаюся до вас з проханням до більш активної участі в інтернет-голосуванні конкурсу “7 природних див України”. У фіналі конкурсу представлено 21-го претендента на здобуття перемоги. Серед фіналістів і наша зачарована Десна. Усі претенденти достойні перемоги. Проте, ми сіверяни, пишаємося нашою Десною, нашим природним багатством, яке заслуговує на те, щоб потрапити до числа семи природних див України.
Чи станемо ми переможцями залежатиме лише від нашої активної громадської позиції. Що дасть нам ця перемога? Про нашу Десну більше дізнається Україна і світ. А це слугуватиме пожвавленню зацікавленості з боку туристів до нашого природного надбання, а відтак, і до збільшення інвестицій у туристичну галузь. Нам є чим пишатися і є куди вкладати гроші інвесторів. Потрібно лишень, щоб про це знали самі інвестори. Нас не потрібно переконувати в симпатіях до Десни, нам треба лишень засвідчити це своїм активним голосуванням.

Олег Обушний,
заступник голови Чернігівської обласної ради






Коментарі (0)
avatar