реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Книга Волощука вийшла друком

Мандрівник, спеціальний кореспондент нашої газети Олександр Волощук вже давно дійшов до Краю світу -- так зветься мис на курильському острові Шикотан, за яким тільки Тихий океан і 7 000 кілометрів до землі. Книга ж "Автостопом на край світу" щойно побачила світ у видавництві "Сіверщина".

-- Це перша книга нового видавництва, яке внесено в Державний реєстр, -- говорить директор ТОВ "Редакційно-видавничий центр "Сіверщина" Василь Чепурний. -- "Сіверщина"-газета і "Сіверщина"-видавництво є однією структурою, яка вперто розвивається. Свідчення цьому книга Волощука. За нею будуть наступні видання.

Автор і видавництво зверталися до різних владців і бізнесових структур з пропозицією профінансувати видання, але все закінчувалося обіцянками, аж доки не було прийнято рішення видати книгу за кошти "Сіверщини".

Видання є дуже цінним -- в ньому не тільки захоплюючі розповіді про пересування автора по Сибіру, Далекому Сході, Колимі, Монголії, Алтаю, але й біля 70 ілюстрацій. Книга розповідає про життя українців у Росії, інших народів, знайомить із цікавими краями.

Перша партія книг відправлена в Магаданську область -- навперейми Олександру Волощуку, який цього разу рухається на Камчатку. А в Чернігові придбати її можна в приміщенні товариства "Просвіта" (вул. Воровського, 10), в "Добрій книзі". Нечернігівці можуть замовити через газету. Читайте "Сіверщину"!






Коментарі (0)
avatar