реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Одужання у монаха


Бувають ситуації, коли людина хоче, але не може кинути палити. «Усе, більше не буду», - твердить собі. Та після невеличкого проміжку часу самоустановка руйнується - знову рука тягнеться до запальнички і цигарок. На допомогу таким людям приходять екстрасенси, знахарі, психологи…
Нещодавно одна знайома зі своєю подругою їздила до монаха, який мешкає у селі Катюжанка Вишгородського району Київської області.
- Одразу, як тільки він зробив декілька якихось маніпуляцій навколо моєї голови, - розповідає ця жінка, - і умовно «поставив» хрест на лобі, я встала і пішла собі… Вже тижнів чотири зовсім не тягне до цигарок.
Я дізнався, що цей монах також лікує від залежності до спиртних напоїв, гральних автоматів, від безпліддя та деяких інших хвороб. Правда, як кажуть, доїхати туди не просто. Майже кожного дня на дорозі, що веде від Вишгорода до Катюжанки, трапляються аварії, бо дорога дуже вузька і погане покриття. То, може, злі духи, які заволоділи свідомістю людини, яка увійшла повністю в горілчані та тютюнові лабіринти, чинять супротив, аби не стала вона на світлий шлях?
А якщо вже хто надумає їхати в те село, то треба вирушати з опівночі з таким розрахунком, щоб можна було встигнути зайняти чергу в перших рядах, інакше доведеться дуже довго чекати прийому, адже черга до монаха в день розтягується на кілька сотень чоловік. Приймає відвідувачів цей чернець лише у п’ятницю, суботу та неділю без попередніх записів.
Сергій КОРДИК





Коментарі (0)
avatar