реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Знай своїх: чернігівська ґранж-група «SCRUDG» («СКРУДЖ»)

Майже кожен чернігівець слухав музичні твори гурту SCRUDG, але, напевно, не кожен знає про історію утворення групи, про їх учасників.
Вокаліст і гітарист групи SCRUDG - Женя Бондаренко, вирішив створити свій гурт в 13 років коли почув групу NIRVANA. Створював різні проекти, напевно невдалі до тих пір, поки не зустрів цікавої людини з ірокезом на голові (Юра Утюг) із бас-гітарою за плечем. Він пішов за ним і запропонував йому грати разом. На той момент вже був барабанщик, з минулих невдалих проектів (Костя Прещепа), вони разом прийшли до Юри додому і почали репетирувати у нього, в його будинку, в його кімнаті.

Після першої репетиції хлопці разом пішли на пляж, покурили і почали думати як назвати групу. Женя завжди черпав натхнення з дитинства - це надзвичайне відчуття того безтурботного часу, коли ти шалено щасливий і дуже сильно віриш у чудеса, мрієш і відкриваєш для себе, щось нове. «Оскільки я слухав в основному ґранж», - подумав він, - «те що назва має бути зв'язане і з дитинством та з ґранжом».
Він подумав про історії каченят і написав на піску ім'я МакДака - SCROOGE. Але, написав його неправильно, просто не уміючи правильно писати. Він написав SCRUDG, йому здалося, що психологічно це слово нагадує слово GRUNGE (ґранж), хоча зрозуміло, що це лише так здається. Ось так і вирішили назвати нашу групу - SCRUDG.

Гурт "СКРУДЖ"був створений у грудні 2004 році у місті Чернігові.
На цей час до гурту входять:
Женя Бондаренко – гітара, вокал.
Юрій Демиденко – бас.
Костянтин Прищепа – ударні.

Гурт має свій офіційний сайт: www.scrudg.com.ua
Саме там можна дізнатись про творчість гурту, прослухати демо-версії музичних треків, передивитись світлини та просто познайомитись.

За ці чотири роки хлопці здобули масу прихильників й не тільки у своєму рідному місті. Зараз жодне міське свято важко уявити без талановитої молоді, як хлопці з гурту "СКРУДЖ".

Олександр МАЙШЕВ,
управління культури і туризму облдержадміністрації

світлини з офіційного сайту групи "СКРУДЖ"









Коментарі (2)
avatar
1
ХАЙ ЖИВЕ ГРАНЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! хлопці зі скруджа, як з вами звязатись?
avatar
2
при бажанні заходьте на www.aneurysm.com.ua
avatar