реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Звичайне чудо

Жінка знепритомніла у храмі під час Літургії — таке часто буває, коли храм переповнений людьми. Їй стали бризкати в обличчя водою, хотіли виносити на свіже повітря.

Та до неї кинувся парафіянин Ігор Холодницький, завідувач кардіологічного відділення другої міської лікарні: за симптомами він побачив зупинку серця. Лікар, ставши на коліна, почав робити штучний масаж серця.
На Великому Вході (Літургію не можна зупиняти), коли священики стоять біля царських врат з чашею та дискосом, до жінки повернулася душа, що готова була вже покинути тіло.

Можна сказати, що жінці просто пощастило: якби впала на вулиці — так би і померла, якби в храмі не було лікаря та ще й кардіолога — теж. Бригада «швидкої допомоги» констатувала в неї клінічну смерть.
«А що тут особливого?» — дивувався лікар Ігор Холодницький, коли фотокор приїхав до нього робити знімок. І думав навіть, що газета якусь «кляузу» розбирає.

Ігор Холодницький є парафіянином храму святих мучеників князя Михаїла та боярина Федора від часу його відкриття. Перед Великоднем він висповідався і прийняв причастя.

Василь ЧЕПУРНИЙ.





Коментарі (0)
avatar