реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Рейдерська атака на чернігівський "Ясен"

Вже не тільки на стовпах обласного центру розвішені листівки-фальшивки про шкідливість продукції ВАТ "Ясен", але й керівники ряду установ отримали фальшиві листи начебто від керівника підприємства Анатолія Яська
На листівках А.Яську домалювали якусь сіоністську нагороду, а в інших листівках начебто санітарна станція стверджує про шкідливість продукції "Ясена". Підроблено не тільки бланк підприємства, але й підпис директора.

Зрозуміло, що ні сам А.Ясько, ні санстанція таких листівок не виготовляли і не поширювали. Зрозуміло й те, що за такою брехливою атакою стоять впливові люди. Минулого року "Сіверщина" першою і чи не єдиною з обласних газет виступила на захист підприємства, яке тоді було на грані рейдерського захоплення. Стаття зупинила нападників. Їх найманці подали в суд на газету, який програли.

Та зрозуміло, що на цьому заспокоїтись не могли. Ось нова хвиля піни і сміття. Кому це вигідно? Чи не стоїть за цим "Вена"? Хто стоїть за "Веною"? Ці та інші питання зараз вивчаються "Сіверщиною". Продовження теми -- в наступному числі газети.






Коментарі (1)
avatar
1
ПРАВИЙ ПОГЛЯД.
Сумно, що здійснено "наїзд" не стільки на самого пана А.Яська (нинішнього власника контрольного пакету акцій ВАТ), скільки на МІСЦЕВУ виробничу марку ВАТ"ЯСЕН". Це є небезпечним і шкідливим для споживачів.
Хто за цим стоїть ? Ті хто володіють торгівельними мережами. Це їм потрібно для того щоб накопичений ними за рахунок виробників(торгівля в кредит)торговий капітал "інвестувати" у виробничий капітал. Це робиться, на жаль, замість того, щоб відкривати нові виробництва.
Це спричинить до ще більшої монополізації ринку продовольчих товарів.
avatar