реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Це вже не смішно -- намет знову під церквою!

Вогонь знищив один намет УПЦ Московського патріархату біля Катериниської церкви. За вихідні на пожарищі з"явився інший -- новенький. Чернігівці вже не плюються -- дивляться на болящих із сумом.
На владу також -- міліція за підпал намету порушила справу за статтею "хуліганство", але чомусь не вважає хуліганством ні блокування входу до об"єкту державної власності, ні антисанітарію біля козацького храму, не вважає порушенням законності і підключення електроенергії до намету -- вочевидь крадіжки комунального світла ніхто не бачить. Чернігівці заплатять! Для Москви не шкода!

Влада області зберігає цілковиту мовчанку. Намет псевдоправославної орди знову псує Катерининську церкву. Минулого разу вогнем пошкоджено вивіску музею. Що чекати далі?






Коментарі (2)
avatar
1
Здається у православних (МП) цілий склад військових наметів! Що в них там ще є на тому складі? Рації, танки, зброя?
avatar
2
Правий погляд:
1. Намети біля Катеринки - це не якась спонтанна окремішна акція, а добре спланована на далеку перспективу PR-кампанія, що ставить меті на розкол України. 2. "Боротьба" з НАТО - це також одна з складових цього плану. 3. Зверніть увагу подібні споруди(похідні церви) також є у Києві біля Верховної Ради і на Замковій Горі(на фундаменті колишньої Десятинної церкви). Моральний аспект проблеми: використання в політичних цілях релігійних фанатиків (хворих людей по суті) - це злочин. Все це свідчить про аморальність ворогів Української соборності. Сергій Соломаха.
avatar