реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Секретар міськради Чернігова обізвав Президента не слов"янином

Під час опитування місцевої еліти про ставлення до проголошення незалежності Косово сайтом "Високий Вал", секретар Чернігівської міської ради Віталій Голець назвав Президента України не слов"янином. Причиною такою заяви є, очевидно, глибоке знання соратником М. Рудьковського генеалогії глави держави... Чи просто глибоке незнання проблеми не тільки Косово, але й України та рідного міста п. Гольця.

Юний керівник- соціаліст відзначається також невизнанням голодомору в Україні, факту бою під Крутами. Певно, це найбільш характеризує слов"янські риси його кувечицького менталітету... Помноженого на дружбу з Рудьковським -- невдахою-міністром, невдахою-міським головою Чернігова. Помноженого на членство в Соціалістичній партії.






Коментарі (1)
avatar
1
Так це ж ще оцей Голець є одним із керівників міста. А якщо, припустимо, він був би десь у Секретаріаті Президента, то щоб звідти нашіптував Главі держави? Здогадатися не важко. А, може, і пан Соколов такої думки, як його найближчий соратник? Адже тримає біля себе таких "прогресивних" хлопців. То вигідно?
avatar