реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

СБУ перевіряє "Сіверщину"?

Дивна інформація надійшла з Городні -- працівник Щорського відділення управління Служби безпеки України по Чернігівській області став цікавитися у працівників поштового відділення та голови місцевого осередку товариства "Просвіта" Людмили Жадченко передплатою на газету "Сіверщина". Як ведеться вона, чи передплачують органи місцевої влади, у яких стосунках із засновником перебувають опитані тощо.

Ясна річ, що таку загартовану політично людину, як депутата районної ради Людмилу Жадченко важко чимось злякати. А ось працівники пошти цілком логічно сприйняли таке "опитування" тиском СБУ на недержавну пресу. У відповідь на питання -- для чого така перевірка невідомо чого? -- прозвучала відповідь, що надійшла скарга і вона в Чернігові.

До відома СБУ: редакція "Сіверщини" також знаходиться в Чернігові і простіше всі питання адресувати нам, а не городнянським передплатникам. Зрештою, хотілося б від СБУ мати співпрацю з газетою, яка боролася за Україну вже тоді, коли нинішні керівники СБУ ще робили кар"єру, оглядаючись на Москву. А ще б цікавіше і корисніше було б для держави, якби СБУ не тираж газети перевіряло, який і так прозорий, а вивчало проблеми, що піднімаються нами на сторінках "Сіверщини". Наприклад, про співпрацю міліції з антиукраїнським козацтвом, про московську церкву і її деструктивну роль тощо.

Тож, як казав кінь у знаменитій кіноповісті Олександра Довженка, "не туди б"єш, Іване!"

Редакція






Коментарі (1)
avatar
1
До відома СБУ!
Органи місцевої влади у Бахмацькому районі передплачують "Сіверщину".
Р.S. Явка з повинною.
avatar