реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Цигани дурять старих українців

Злість переповнює моє серце!Пояснюю чому.
Напевне більшість з Вас або Ваших рідних, хоча б раз у житті ставали жертвами шахрайства циган.І я -не вийняток.Моя дружина, колись була ошукана циганкою,а нещодавно зателефонували мої родичі ,і розповіли,що у тітки моєї мами,якій вже за сімдесят ,і яка проживає в с.Сираї Козелецького району Чернігівської області,злодії циганської національності вкрали чесно накопичені гроші в розмірі дві тисячі з гаком,які людина з місяця в місяць відкладала з пенсії на свої потреби.Для неї -це величезні кошти,які вона дбайливо- копієчка до копієчки відкладала.Але навколо нас так багато цих злодіїв,які називаються циганами,ромалами. Також ,наскільки я знаю ,в деяких містах вони поділяються на молдавських і закарпатських циган,але їхня сутність і репутація серед українців,залишається однозначною-злодії.

Нація,яка паразитує на тілі України і за рахунок її населення,яка користується гостинністю і толерантністю українців.Навіщо вводити предмет толерантності в школах?Адже, як свідчить статистика,наша толерантність ,до так званих нацменшин,нам же самим вилазить боком,адже вони напевно забули,хто є господарями в цій державі,а я хочу нагадати,що ми українці-є господарями в нашій державі і коли інші починають нехтувати нашою гостинністю задля знущання і приниження українців,то нехай не сумніваються- ми можемо відповісти кулаком по пиці і історія,-тому свідок.Вони користуються з того,що в переважній більшості сел України, і Чернігівщини зокрема,проживають люди переважно похилого віку,а діти і онуки проживають в переважній більшості в великих містах або містечках,отже ці старенькі,більшість часу є незахищеними. І виходить вони важко працюючи на своїй Богом даній землі,не захищені від паразитів,які забирають в них чесно зароблені гривні.Ці паразити,користуються слабкістю,безпорадністю людей похилого віку і цинічно,підступно залишають їх у розбитого корита,адже в такому віці,люди дуже важко переживають таке,а якщо до цього додати їхній стан здоров’я, який потребує підтримки, яка коштує немалих коштів,якщо враховувати ціни на ліки, які в селі купити немає змоги.Отже, ці пройдисвіти і паразити-цигани, які звикли жити за рахунок інших, вкорочують віку нашим співвітчизникам.

А тепер пригадаймо, чим займаються цигани і чим вони корисні для України.Грабують, займаються шахрайством і жебрацтвом і саме страшне -- розповсюджують наркотики, якими знищують нашу молодь, роблячи їх наркоманами.

МЕНЕ ВОНИ ВЖЕ ДІСТАЛИ!!!А ВАС?

АНДРІЙ ЖУРОВ.






Коментарі (1)
avatar
1
Ну і розійшовся чоловік! Витримай день-два, потім пиши на свіжу голову.

Напевне більшість з Вас або Ваших рідних хоча б раз у житті ставали жертвами шахрайства. Не виняток і я. Моя дружина теж була ошукана.

А нещодавно зателефонували мої родичі. Розповіли, як шахраї ошукали літню жінку, якій вже за сімдесят. Вона проживає у селі Сираї Козелецького району Чернігівської області.

Злодії циганської зовнішності вкрали чесно накопичені гроші у розмірі дві тисячі з гаком, які людина з місяця в місяць відкладала з пенсії на свої потреби. Для неї це – величезні кошти, які вона дбайливо, копієчка до копієчки, відкладала.

Але навколо нас багато злодіїв, які називаються циганами, ромалами. Також, наскільки я знаю, у деяких місцях вони поділяються на молдавських і закарпатських циган. Проте їх репутація серед українців залишається однозначною.

Ця нація користується гостинністю і толерантністю українців. Навіщо вводити предмет толерантності в школах? Адже, як свідчить статистика, наша толерантність до так званих нацменшин, нам же самим вилазить боком.

Хочу нагадати, що ми українці, маємо бути господарями у нашій державі. Коли інші починають нехтувати нашою гостинністю задля знущання і приниження українців, то нехай не сумніваються – ми можемо відповісти кулаком по пиці. Історія – тому свідок.

Вони користуються з того, що в переважній більшості сіл України і Чернігівщини зокрема проживають люди переважно похилого віку. Ці старенькі більшість часу незахищені.

І виходить, що вони важко працюючи на своїй Богом даній землі, не захищені від паразитів, які забирають в них чесно зароблені гривні. Ці паразити, користуються слабкістю, безпорадністю людей похилого віку. Цинічно, підступно залишають їх у розбитого корита. Адже в такому віці люди дуже важко переживають таке. А якщо до цього ще додати їхній стан здоров’я...

Пригадаймо, чим займаються цигани і чим вони корисні для України. Займаються шахрайством і жебрацтвом. І саме страшне – розповсюджують наркотики. Ними вони знищують нашу молодь, роблячи їх наркоманами.

avatar