реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Голова обласної адміністрації кандидатуру Кауфмана розглядав...

Мова йде про колишнього голову Новгород-Сіверської районної адміністрації, через ПМК якого за часів Кучми прокручувалися величезні бюджетні кошти. Про частину махінацій на будівництві готелю у Новгороді-Сіверському свого часу не писав тільки лінивий. Тепер же кандидатуру п.Кауфмана розглядається на посаду голови районної державної адміністрації. Це підтвердив на прес-конференції сьогодні і голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко на питання редактора "Сіверщини".
Володимир Миколайович так пояснив логіку своїх кадрових змін:" Серед моїх заступників ніхто "не привлєкався" і не був у чомусь негативному помічений. Щодо кадрових змін у районах -- має значення життєва позиція людини і її партійна належність, але першу роль грає професіоналізм. Серед уже призначених керівникі районів недостойних я не бачу. По Кауфману питання розглядалося, але рішення нема".

Коментарів про звільнення успішно працюючих Лазаря (Чернігівський район), Мелашенка (Корюківський), прізвища яких прозвучали у запитанні, В. Хоменко не дав. А на пряме питання про мотиви звільнення голови Талалаївської районної адміністрації В.Опришка, відповів коротко: "Була заява за власним бажанням".
Заяву, як ми знаємо, відмовився написати тільки один -- корюківський голова Борис Мелашенко. Тож був звільнений фактично "за профнепридатність" за умовами атестації, якої фактично не було...

Голова Чернігівської ОДА висловився проти роздачі під забудову Ялівщини -- "легень Чернігова", повідомив, що є вже багато претендентів на розробку Новгород_Сіверського крейдяного родовища, наголосив, що санаторій "Десна" у Ладинці переданий до комунальної власності саме за ініціативою облдержадміністрації і що така ж доля буде з "Остреччю". Негативно оцінив голова і продаж контрольного пакету акцій "ЧеЗаРи".

Прес-конференція відбулася за підсумками колегії облдержамдіністрації.






Коментарі (0)
avatar