реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

В'язня року скеровано в Київ

Справа Француза
Резонансну кримінальну справу щодо голови Козелецької райдержадміністрації та його брата, порушену 22 червня цього року за ст..368 ч.3 Кримінального кодексу України, 21 грудня з обвинувальним висновком направлено до суду.
У зв’язку з тим, що розслідуваний у рамках цієї кримінальної справи злочин було скоєно на території м.Києва, її скеровано до Київського міського апеляційного суду.
Він і має визначити, який саме районний суд її розглядатиме.

Джерело: Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Від редакції.

"Сіверщина" визнала Володимира Француза в"язнем року -- його посадив обласний прокурор Анатолій Василевський, заявивши без суду і слідства про "злочинну діяльність братів Французів". Сидить півроку -- вина досі не доведена. Суд на вимогу прокуратури також не випускає ув"язненого із СІЗО, хоча він не займає жодної посади і вплинути на слідство не може. Здоров"я його викликає тривогу в сім"ї. Сам Володимир Француз у листі із СІЗО, опублікованому в "Сіверщині", причиною свого арешту назвав те, що відмовився надати друзям прокурора Василевського земельні ділянки біля Київського водосховища та на трасі Київ-Козелець.






Коментарі (0)
avatar