реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Прилуцькі депутати не довіряють одному заступнику голови

Звітують всі!
Перед початком 32-ї сесії Прилуцької міської ради 5 скликання голова фракції “Комуністична партія України” Олексій Пальоха запропонував вважати сесію не 32-ю, а 31-ю, оскільки 31-та сесія міськради, що проходила 18 грудня, завершилася, так і не розпочавшись.

Цього разу депутатам належало вирішити понад 30 питань з різних галузей життєдіяльності Прилук. І почали із затвердження Програми соціально-економічного розвитку міста на 2008 рік. Для відеосупроводу доповіді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради в сфері стратегічного планування розвитку міста та реалізації економічних програм Надії Єременко вперше (як зазначив міський голова Юрій Беркут) було використано інтерактивну дошку – подарунок Почесного громадянина Прилук Валерія Дубіля.
Надія Іванівна, зокрема, наголосила на тому, що в наступному році запланована здача в експлуатацію 10 тисяч квадратних метрів житла. “У попередні роки цей показник був дуже малим”, - зазначила Надія Іванівна. Крім того, у планах – ремонт житлових будинків, завершення ремонту краєзнавчого музею, встановлення пам’ятника Миколі Яковченку, спорудження спортивного майданчика зі штучним покриттям та спортивних майданчиків у мікрорайонах міста.

Після затвердження Програми соціально-економічного розвитку депутати заслухали звіти трьох заступників міського голови. Таємним голосуванням більшістю голосів була визнана задовільною робота Надії Єременко та Олександра Сивенка; діяльність Лілії Нікітченко на посаді заступника міського голови з питань гуманітарної сфери визнали задовільною 16 депутатів, незадовільною – 24, не визначилися – 2.

Олеся ШОВКУН.






Коментарі (0)
avatar