реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прокуратура завершила слідство по Рудьковському

Як повідомив УНІАН, київська прокуратура завершила слідство по факту витрачання грошей колишнім міністром транспорту і зв"язку в уряді Януковича Миколою Рудьковським на його політ у Париж із моделлю -- міс світу. Проїздив наш КОЛЯ.РУ, як його прозвали в Чернігові, більше 390 тисяч державних грошей. Факт встановила Служба безпеки України.
Прокуратура почала ознайомлювати М.Рудьковського з висунутими обвинуваченнями. Він наразі перебуває на підписці про невиїзд.
До речі, Микола Рудьковський, що керував свого часу провокаційним штурмом Чернігівської міської ради, відмовився свідчити в суді, чим дав змогу виправдати міліцейського керівника Івана Кочубея в застосуванні газів проти мирних людей. Фактично М.Рудьковський наплював на тих людей, що йому повірили, на ту жінку -- Валентину Татарчук, якій тоді в тісняві зламали руку... Зате ревно взявся захищати інтереси московської церкви під Катерининською церквою, чим призвів до знищення цінних експонатів.
Квартиру наш "єрой" має у центрі столиці -- на вулиці Володимирській. Відпочиває з дівками по парижах і при цьому є соціалістом. Дійсно, як казав один політик, "чим більше пізнаю соціалістів -- тим більше подобаються комуністи"...

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (0)
avatar