реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Народний депутат дістав автограф для хлопчика із села

Сані Кислому
село Вересоч
Куликівського району
Чернігівської області

Дорогий Саню!
Всі ми добре пам’ятаємо той знаменний радісний день 18 вересня 2007 року, коли Юлія Володимирівна Тимошенко, як кандидат у народні депутати України і лідер БЮТ зустрілася у м. Новгород–Сіверський зі своїми виборцями.
Того ж дня, в Чернігові мені було передано Твоє звернення до мене з проханням отримати портрет Юлії Тимошенко з її автографом. Очевидно Ти тоді не розумів, як це не просто, але я відчув таке Твоє гаряче й чисте бажання, що взявся це зробити.

Але, мабуть, ангели Божі посприяли всім нам у перемозі справедливості й через два з половиною місяці після дня виборів і рівно через три місяці од тієї пам’ятної зустрічі на Чернігівщині, Юлію Тимошенко було знову затверджено головою Уряду незалежної України.
І як тільки Юлія Володимирівна зайняла своє почесне місце Прем’єр–міністра у залі Верховної Ради, я підійшов до неї і попросив автограф на її портреті для Тебе, Саню.
І це сталося історично пам’ятного 18 грудня 2007 року (на портреті пані Юлія помилково поставила дату 17 грудня).
Тепер Ти маєш персональне свідчення особливої симпатії до Тебе з боку патріотичної, насправді героїчної Людини, яка є взірцем для всіх чесних людей в Україні, самовіддано і послідовно працює для добробуту Української Нації, для зміцнення Української Держави.

Нехай приклад Юлії Володимирівни сприятиме розвиткові Твоєї громадянської свідомості і буде для Тебе правильним дороговказом на все життя.

З побажаннями успіху
народний депутат України В. Т. Корж






Коментарі (0)
avatar