реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нагороджено Колєснікова і Гайдука

Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток України та з нагоди річниці реферндуму про незалежність України нагороджено відомого нардепа від Партії регіонів Боріса Калєснікава орденом "За заслуги" другого ступеня, а чернігівському журналісту Сергію Гайдуку присвоєно звання "Заслужений журналіст України".
Яке відношення до розбудови України мають один і другий -- певно, відомо тільки тим, хто готував подання про нагородження. Та особливо зворушливо читати про їх зв"язок з голосуванням за незалежність України...





Коментарі (2)
avatar
1
Ганьба! angry
Колєснікова НА НАРИ!
avatar
2
А "Сіверщина" хвалить президента. Не набридло вже??? Читав у друковону виді в газеті представлення нового кабміну і стало гідотно від того, як газета, яку раніше чатав від першою до останньої сторінки перестала бути честною та об"єктивною. Де міністр від за поданням президента то більшість інфрмації приховується. Міністр охорони здоров"я - особистий лікар Ющенка.Ще б коханку поставив би на керевну посаду.
Сам колись вибирав цього президента, жив на Майдані, а тепер не пішов би. Людина, яка дає ордени Колеснікову, Богатиреву призначає на посаду секретаря РНБО, Синок його порушує правила дорожнього руху,то не має право бути преидентом України! Геть Ющенка!
avatar