реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Меценат став почесним громадянином Прилук

Хоч і не з першого разу, але прилуцькі депутати таки проголосували за присвоєння звання Почесного громадянина міста московському підприємцю, який у Прилуках своїм коштом поставив пам"ятник Тарасу Шевченку. Кобзар бував у цьому місті, малював Густинський монастир -- тепер у бронзі він також з мольбертом, як і в Чернігові. Кошти на нього починали збирати просвітяни, але якби не Юрій Коптєв, то збір тривав би й досі...
Уродженець Прилук, Юрій Коптєв до нього повертається практично -- ставить також пам"ятник відомому актору Миколі Яковченку, пропонує реконструювати центр міста. Давати звання йому не хотіли ті депутати, які бояться приходу в криміналізовані Прилуки московського бізнесу. Та оскільки справа набула великого розголосу -- одних тільки підписів за Коптєва було зібрано біля 5 тисяч -- то все ж проголосувати довелося.
Почесним громадянином також став Валерій Дубіль, який має бізнес в Санкт-Петербурзі та Іспанії, активно займається політикою в складі Блоку Юлії Тимошенко і надає благодійну допомогу у вигляді медичної техніки.





Коментарі (0)
avatar