реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Передплатна конкуренція

Чернігівська дирекція «Укрпошти» провела в Прилуках День передплатника.
Читачі газет та журналів не тільки ознайомлювалися з виданнями, а й змогли особисто поспілкуватися із представниками регіональних друкованих засобів масової інформації.
Під час передплати на періодичні видання редакції обласних газет розігрували численні призи. А «родзинкою» серед виграшів були двоє поросяток від районної газети «Правда Прилуччини», які потрапили до нових господарів — мешканців райцентру.

— Такі Дні передплати останніми роками проводяться вже постійно, — розповідає начальник відділу передплати обласного управління «Укрпошти» Тетяна Фраленок (на фото). – Вони дозволяють безпосередньо налагоджувати контакт читачів з працівниками, які створюють газети та журнали. На жаль, у цьому році ми не проводимо конкурсу на звання «Кращий листоноша–розповсюджувач періодичних друкованих видань» та «Кращий пункт передплати», але це не означає, що ми не відзначатимемо тих працівників поштових відділень зв’язку, які ефективно працюють у період передплатної кампанії.
Тетяна Фраленок висловила впевненість у тому, що незважаючи на майже місячне запізнення з оголошенням передплати на періодику, наступного року друковані видання не втратять свого читача, у тому числі і газета «Сіверщина».

На знімках: 1- День передплати у Прилуках. 2- начальник відділу передплати Чернігівської УКРПОШТИ Тетяна Фраленок.Сергій КОРДИК.Фото автора.








Коментарі (0)
avatar