реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Провокатора Каурова росіяни не визнають своїм

Всі, хто уважно слідкував за подіями навколо окупації московською церквою храму святої Катерини у Чернігові, не раз помічали, як ситуація збурювалася після приїзду туди одесита Каурова. Цей бородатий з виду циган відзначався особливою агресивністю і нападками на Президента України, УПЦ Київського патріархату, всього українського... З Москви він привозив гроші та інструкції, а наші спецслужби мовчали.
Аж ось насвинячив він і щодо своїх однодумців -- єпископ УПЦ МП Августин, керівники ряду громадських організацій, підконтрольних йому, направили звернення, в якому розвінчують особу Каурова, виступаючи проти визнання його представником російської діаспори в Україні.
"Неприпустимість такого визнання, -- пишуть вони, -- ми пояснюємо не тільки суб'єктивними причинами, що наш співвітчизник Кауров В.В. ніде не працює, має лише неповну середню освіту і мав судимість. Але, і такими об'єктивними причинами, як те, що громадською діяльністю В.Кауров зайнявся лише кілька років тому. І весь цей час його діяльність носить характер яскравого суспільно-політичного шахрайства. Прикриваючись православно-патріотичною риторикою, він добивався визнання у політиків і громадських діячів України і Росії, що дозволяло йому отримувати від них допомогу і підтримку, зокрема, і матеріальну. При цьому, наш співвітчизник Кауров В.В. не гребував відвертими образами на адресу священноначалія, як Української, так і Російської Православної Церков... На сьогоднішній день в політикумі і громадському середовищі України вже не є секретом сутність Каурова В.В., і з ним практично повністю припинена будь-яка співпраця і контакти".

Ще б пак -- перед тим його в Одесі українські патріоти облили відром гівна, вибачте, екскрементів. Як кажуть росіяни, по Сєнькє шапка!

Цікаво, що лист направлений на ім"я міністра закордонних справ Росії -- таким чином, проросійськими структурами офіційно визнається керівництво ними з боку державної влади Росії. Отже, і шабашем під Катерининською церквою фактично керує російська влада.

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (0)
avatar