реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рада "Нашої України" не дочекалася Володимира Приходька

Суботнє засідання ради обласної організації Народного Союзу "Наша Україна" під головуванням Олега Обушного мало пройти за участю "нашоукраїнців" -- голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка та його заступника Володимира Приходька. Але обох партійців члени ради не дочекалися. Хоча сказати їм було що -- особливо гостро виступала Люмила Жадченко з Городні. Вчителька, голова районного товариства "Просвіта" і голова виконкому районного осередку НСНУ, з болем говорила про нерозуміння у Києві городнянських проблем. Апофеозом такого нерозуміння стало намагання звільнити з посади голову Городнянської районної адміністрації Олексія Кривця.
Людмила Жадченко:" Ніхто ж про нього поганого слова сказати не може, а його хочуть звільнити за те, що в Городні гімназію відкрив! Та що ж це відбувається у нашій владі?! Чому нашого голосу не чує Президент, якого ми майданами обрали?"

Рада вирішила продовжити свою роботу через місяць, а наразі схвалила рішення районних організацій про прийом до партії нових членів.






Коментарі (0)
avatar