реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

ВИБОРИ-2007: поставлено останню крапку... фінансову.

З 16 листопада 2007 року згідно чинного законодавства припинено повноваження окружних виборчих комісій.
Не всім головам окружних виборчих комісій вдалося пройти ці позачергові виборчі перегони до кінця. Так 8 листопада на підставі особистої заяви постановою ЦВК №557 припинено повноваження найстарішого з голів ОВК, що проводили останні вибори народних депутатів на Чернігівщині, голову ОВК №211(м.Чернігів) 75–річного В.Лаврентьєва від Партії регіонів, який потрапив у госпіталь ще 1 жовтня підчас підрахунку голосів.
Тож завершувати роботу ОВК №211, здавати фінансову та іншу звітність довелося вже його заступнику від фракції „Наша Україна” Сергію Соломасі.
Як повідомив Сергій Соломаха: „З 1 млн. 314 тисяч 395 грн., що були передбачені у держаному бюджеті на вибори в місті Чернігові, не використаними залишилося більше 34 тисяч грн., які повернуто до державного бюджету.
Оплата членів виборчих комісій та залучених спеціалістів використана майже повністю у сумі біля 896 тисяч гривень. Премія, яку отримали майже 2100 членів виборчих комісій та залучених спеціалістів, склала загалом біля 430 тисяч гривень виплачена повністю. В середньому це більше 200 грн. на кожного. До речі, найбільшу премію серед членів дільничних комісій у сумі місячного окладу 520 грн. отримали голови ДВК великих виборчих дільниць. ”
Отже, позачергові вибори 2007 року закінчилися – чекаймо на чергові !

Наш кор.






Коментарі (0)
avatar