реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Кубок України (фінал). 'Житлобуд1' - 'Легенда'

Фінал Кубка України цього року привлік до себе велику увагу серед вболівальників, а що порадувало то й серед журналістів. На матчі помітив репортерів кількох провідних каналів. Хоч як але це я вважаю послужить для популяризації жіночого футболу. І гра цьому посприяла!
Початок матчу для номінальних гостей чернігівської "Легенди" був ледь не фатальний, впродовж перших десяти хвилин чернігівки припустилися кількох помилок які призвели до двох пропущених м'ячів. На 4-ій хвилині матчу відзначилася
Ганна Мозольська, а на 10-ій хвилині Ганна Татаринова. Багато хто вже подумав, що "Легенда" після такого початку вже не зможе прийти до тями, але не так судилося. Вже за одинадцять хвилин у воротах харків'янок розписалася наша півзахисниця Ольга Мелконянц. А вже на 26-ій хвилині захисниця Наталія Боярова у штовханині в карному майданчику виявилася найспритніша і проштовхнула шкіряну кулю до сітки воріт зробивши рахінок на табло 2:2. Спіймавши після цього м'яча кураж футболістки "Легенди" замкнули гостей у обороні, житлобудівки нічого немогли протиставити нашим дівчатам і грали на відбій. Одна з цих атак і завершилася третім голом у ворота "Житлобуда-1", захисниці виносили м'яча від воріт але той потрапив до Олександри Романів, яка й закинула шкіряну кулю за комірця голкіперу і на табло висвітився втішній для гостей з Чернігова рахунок 2:3.
Після пропущеного третього голу номінальні господарки оговтавшись понеслися вперед відіграватися, і вже у ролі "запертих" у обороні виступали наші дівчата. Але вони навідміну від харків'янок змогли вистояти. І перший тайм так і завершився з рахунком 2:3 на користь "Легенди.
Початок другого тайму пройшов з маленькою перевагою "Житлобуда1". Яка і увінчалася забитим голом на 66-ій хвилині рахунок зрівняла Галина Михайленко.
Після цього м'яча на полі з'явилися спочатку Анастасія Філенко, а ще за кілька хвилин і Юлія Корнієвець.
Знайшовши "свою гру" житлобудівки помчалися у атаку і спромоглися забити ще одного м'яча, зробила це на 76-ій хвилині матчу Таїсія Нестеренко.
Щойно розігравши м'яча з центра поля чернігівки його втратили і назрівала дуже небезпечна атака "Житлобуда " але та ж Нестеренко заплуталася у м'ячі і його відібрала Олександра Романів, вона не стала довго думати і зробила дуже гарну передачу на нашу нападницю Юлію Корнієвець яка виявилася спритніша за захисниць і вийшла на побачення з голкіпером, добре оцінивши ситуацію Юля перекинула м'яч через голкіпера і м'яч чітко преземлився біля дальної стійки воріт і зрадливо заскочив у ворота, зробивши на табло знов нічийний рахунок 4:4.
Пілся цього м'яча гра заспокоїлася і здавалося, що додаткового часу не уникнути. Але ці сумніви розвіяла нападниця "Житлобуда1" Галина Михайленко котра на 90-ій хвилині матчу, у боротьбі у штрафному невідомо як, але спромоглася проштовхнути м'яча у сітку воріт "Легенди". До часу матчу арбітр додав дві хвилини, але врятувати гру нашим дівчатам так і не вдалося.
Володарками Кубка України 2007 року, стала команда "Житлобуд-1" (Харків) з чим ми їх і вітаємо!
Ось на цьому і завершився футбольний сезон 2007 у жінок і можна зробити підсумки:
Як не прискорбно це казати, але цього року "Легенда" не здобула жодного трофею.
У чемпіонаті ми стали третіми, пропустивши вперед харкіський "Житлобуд-1" і калуський "Нафтохімік" (який став чемпіоном).





Коментарі (0)
avatar