реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Споживачі і виробники: ціна, якість, попит, здоров‘я

За натуральними ковбасами до Бахмача!
Не на правах реклами

Перспективи розвитку м’ясопереробної галузі в Чернігівській області жваво обговорювалися на виїзному засіданні в районному центрі Бахмач.
Керівники товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмачм‘ясо», де останнім часом збільшили обсяг виробництва м‘ясної продукції, гостинно запросили до себе велику групу журналістів з обласного центру, які цікавилися широким спектром питань, що відносяться до технологічних процесів при виробництві м‘ясної продукції.
На численні запитання представників мас-медіа відповідали:
директор ТОВ «Бахмачм‘ясо» Володимир Глушко, заступник начальника управління з харчової та переробленої промисловості Чернігівської обласної держадміністрації Сергій Батрак, заступник голови Бахмацької райдержадміністрації з фінансово-економічних питань Олена Одмітель, начальник економічного сектору районної держадміністрації Галина Рибальченко.
Журналісти «перевірили» технологію виробництва ковбас в цехах, побували на інших об‘єктах виробництва, особисто впевнилися у високоякісній продукції, скуштувавши деякі вироби.
Сьогодні, як відомо, численні виробники м‘ясної продукції додають генно-модифіковані домішки. У виробах ТОВ «Бахмачм‘яса» таких примішок взагалі не має. В окремих ковбасних виробах, зокрема, копчених, можуть міститися лише, та й то до 10 %, наповнювачі (перець, сіль, часник, глютамінат натрію, харчовий барвник) для посилення смакових якостей.
А де ж дістати бахмацькі ковбасні вироби з натурального м‘яса? Поки що вихід один – треба їхати в Бахмач. У торговельних точках підприємства є така продукція, і їх ціна, до того ж, значно менша, ніж в «звичайних» супермаркетах та інших магазинах. Шпикачки вищого сорту зі стовідсоткової натуральної сировини, наприклад, тут коштують всього 14 гривень 10 копійок. За такою ціною, погодьтеся, відмінної якості ковбасних виробів у торговельній мережі області не знайти.
Про більш детальне висвітлення перспектив розвитку м‘ясопереробної галузі в Чернігівській області на прикладі ТОВ «Бахмачм‘ясо» читайте в газеті «Сіверщина» від 16 листопада.

Сергій Кордик. Фото автора

На фотознімках:
1 - натуральна готова продукція; 2 - директор підприємства ТОВ "Бахмачм`ясо" Володимир Глушко вказує на відмінність м`ясної сировини, яке підготовлене для експорту в Росію; 3- директор "Бахмачм`яса" розповідає журналістам про діяльність свого підприємства; 4 - працівники за роботою









Коментарі (0)
avatar