реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Голова обласної ради поцілить у кожного!

Наталія Романова виборола першість у турнірі зі спортивної стрільби, організованому депутатським клубом «Парламент» Верховної Ради України та журналом «Народний депутат».
Делегація представників органів місцевого самоврядування Чернігівської області на чолі з головою обласної ради Наталією Романовою взяла участь у розширеному засіданні Депутатського клубу «Парламент» Верховної Ради України, яке відбулося у Києві.
В рамках цього заходу були також проведенні спортивні змагання з більярду та зі спортивної стрільби, в яких взяли участь команди Верховної Ради України та Верховної Ради Автономної Республіки Крим, Одеської, Запорізької, Вінницької, Київської, Чернігівської Черкаської, Полтавської обласних та міських рад, а також команда зірок української естради. На загальний результат Чернігівської команди вплинув успішний виступ голови обласної ради Наталії Романової, яка завоювала перше місце у змаганнях з кульової стрільби.
Команда нашої області, у складі якої були депутати обласної та міської рад, голови Сосницької та Чернігівської районних рад показала гарну спортивну форму і завоювала п’яте місце, залишивши позаду майже десяток команд «супротивника».

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради






Коментарі (0)
avatar