реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

У Чернігові директор "Укрпошти" висловився за прозорі тарифи

Кілька днів від учора працюватимуть в області керівники дирекції державного підприємства "Укрпошта" та представники регіональних структур з усієї України. Сьогодні вони знайомитимуться з роботою Менського центру поштового зв"язку, а потім відвідають Батурин, де не тільки оглянуть гетьманську столицю, але й знову таки цікавитимуться як працює віддлення зв"язку в маленькому селищі.
На прес-конференції генеральний директор "Укрпошти" Ігор Кравець заявив, що підвищення поштових тарифів на оформлення передплати на друковані видання та на доставку їх загалом не вирішує головної проблеми -- підвищення зарплат листоношам. При цьому він вважає за потрібне запозичувати досвід поштових служб інших країн -- скажімо, в США вони звільнені від податків, а в Білорусі мають такий відсоток за доставку пенсій, що можуть успішно розвиватися.
Чернігівська дирекція "Укрпошти", не зважаючи на постійне зменшення населення (тим паче -- читаючого!) утримує пристойні результати по кількості передплачених жителями області видань.





Коментарі (0)
avatar