реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Футбол. Чернігівська 'Легенда' - Херсонська 'Южанка-Майстер-С'

Вчора у Чернігові на стадіоні "Текстильник" стартував цьогорічний розіграш кубка України з футболу серед жінок, через те, що цього року у ньому приймають участь лише 4 команди то розіграш почався одразу зі стадії 1/2 фіналу.
У першому матчі чернігівська "Легенда" приймала гостей з Херсону, команду "Южанка-Майстер-С".
Одразу по стартовому свистку футболістки чернігівської "Легенди" помчалися у атаку, і майже одразу їм вдалося забити на 6-ій хвилині матчу у воротах гостей розписалася Тетяна Новарчук. Одразу після забитого голу було проведено ще кілька доволі не поганих атак, але надійно діяла голкіпер гостей (на протязі усього матчу вона діяла дуже не погано і можна сказати вона була лідером команди у цьому матчі).
Вже на перших хвилина гри здавалося, що розгрому гостям не уникнути, але не тут то було, під повним домінуванням господарок поля, гості спромоглися влаштувати кілька доволі перспективних атак, одна з них мала закінчитися голом, але прохід нападниці херсонок з правого флангу до воріт було зупинено забороненими методами, а сталося це вже у штрафному майданчику Легенди і арбітр матчу показала на 11-и метрову позначку.
На удар з позначки воротар Легенди не зреагувала і стрибнула у правий від себе кут воріт, а м'яч був відправлений у протилежний кут, вже здавалося рахунок зрівняно, але стійка воріт врятувала чернігівок від пропущеного голу.
Але гості не "втратили духу" і їм вдалося провести ще одну атаку з того ж правого флангу, був дуже гострий кут, але нападниця "Южанки" скориставшись помилкою голкіпера проштовхнула м'яча до сітки воріт.
Перший тайм закінчився у нічию 1:1.
Увесь другий тайм пройшов під тактовку Легенди, гості майже не виходили зі своєї половини поля, тільки одного разу вдалося створити доволі контр атаку через завдяки якії нападниця "Южанки" ледь не вийщла віч-на-віч з голкіпером, але передача виявилася для неї засильна і першою на м'ячі була наш голкіпер. Ось це мабуть був єдиний момент у гостей на протязі другого тайму.
Футболістки Легенди намагалися щось створити за для того щоб вийти у перед, діяли вони доволі активно, більш всіх запам'яталася Юлія Корнієвець, часто намагалася взяти на себе ініціативу, але не завжди все вдавалося.
Останні 10 хвилин гри вже перейшли у "навалу" на ворота південних гостей, що і призвело до результату, після серії кількох ударів захисниці гостей намагалися винести м'яча подалі від воріт але тут він потрапив до Ольги Сєрової яка вдало пробила по воротам і зробила рахунок 2:1, сталося це на 86-ій хвилині матчу. Після цього голу гра заспокоїлася, і обидві команди просто дігравали поєдинок до завершення.
Таким чином фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Легенди над Єжанкою з рахунком 2:1.

У другому півфінальному матчі "Нафтохімік" у Калуші приймав харківський "Житлобуд-1"
Матч завершився у нічию 1:1. Хочеться відмітити, що харків'янки догравали матч у дев'ятьох.
Матчі відповіді пройдуть 2-го листопада.
За інформацією сайту фанів ЖФК "Легенда"






Коментарі (1)
avatar
1
Фоторепортаж очікуйте трохи пізніше.
avatar