реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Чернігівський голова доручає дбати про дітей

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко вимагає від голів районних державних адміністрацій посилення уваги до багатодітних сімей та дітей-сиріт.
Про це він заявив під час проведення розширеного засідання Колегії облдержадміністрації.
«Це не разова акція, а моя принципова позиція», - підкреслив Володимир Хоменко. Він поставив перед керівниками районів чітке завдання вивчити умови життя, матеріально-побутові проблеми цих родин та забезпечити закріплення за кожною з них небайдужих місцевих меценатів.
Те ж саме стосується і дітей-сиріт, проблемами яких повинні постійно опікуватися районне керівництво.
«Жодна дитина-сирота не повинна залишитися без опіки», – наголосив Володимир Хоменко, беручи це питання під свій особистий контроль.
Довідка. В Чернігівській області проживає 4679 багатодітних сімей, де виховується 15400 дітей. 2125 сімей перебувають у кризовій ситуації. З них 560 сімей знаходиться під соціальним супроводом обласного, районних та міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
З числа багатодітних родин області нараховується 36 сімей, які виховують 10 і більше дітей. Основними проблемами цієї категорії родин є поліпшення житлових умов, газифікації, забезпечення транспортом, надання допомоги в обробці земельних ділянок тощо.

Прес-служба облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar