реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Створюється вільна енциклопедія видатних діячів Чернігово-Сіверщини

На сайті газети "Сіверщина" кожен зареєстрований учасник може долучитися до творення відкритої енциклопедії людей нашого краю, які залишили помітний слід. Потреба такої роботи безсумнівна, адже та два довідники "Видатні діячі Чернігівщини", що виходили завдяки обласній "Просвіті" і за редакторства Дмитра Калібаби, вже досить застаріли, та й давно їх нема у продажу. Зрештою, в тих довідниках було багато проминуто діячів часу українських визвольних змагань.
Тепер же ми хочемо відновити всі "білі плями", імена всіх добрих (і не дуже) діячів політики, культури, науки краю. Зверніть увагу: мова йде не просто про Чернігівську область, а про Чернігово-Сіверщину. Відтак, там мають бути розповіді і про уродженців Стародубщини, Шостки та інших країв, які зараз належать до інших адміністративних утворень.
Для того, щоб поставити своє повідомлення, треба зайти з головного меню на відповідний розділ, натиснути букву, на яку починається прізвище вашого героя і набрати своє повідомлення. Просимо не забувати вказувати джерела, якими ви користуєтеся.





Коментарі (0)
avatar