реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Футбол: "Легенда" та калушський "Нафтохімік"

Сьогоднішня гра між чернігівською Легендою та калушським Нафтохіміком, була завершенням сезону, а також заочним протистоянням Легенди і Житлобуда у боротьбі за срібні нагороди.
І навіть екс-гравчиня Легенди, та основний воротар національної збірної України Надія Баранова приїхала з Росії підтримати наших дівчат. І взагалі гра обіцяла бути цікавою.
Тож перейдемо до подій на футбольному полі, почалася гра з кількох атак гостей, але вони ні дочого не призвели. Чернігівчанки більшість часу володіли м'ячем але ніяк не могли вивести когось на ударну позицію,
та всеж хвилині на 10-ій одна з півзахисниць у пасом відрізала всю оборону гостей і вивела Олю Сєрову на побачення віч-на-віч з голкіпером гостей, але пробила вона на силу і влучила чітко у голкіпера.
В основному вся гра точилася у центрі поля з незначною перевагою господарок поля, але довести цю перевагу до забитого м'яча їм не вдавалось.
Гості з Калуша атакували мало, але вдало... На 32-ій хвидині матча відзначилася Лілія Кісєлєвіч.
Після пропущеного голу гра заспокоїлася, і відбувалася у центрі поля, і так тривало аж до завершення першого тайму.
Другий тайм почався з кількох доволі небезпечних атак Легенди, але знову ж таки вони ні до чого не призвели.
З трибуни здалося, що гості вже засіли до захисту і намагалися втримати рахунок, часто дрібно фолили, відверто симулювали і затягували час.
У середені другого тайму на нашій нападниці Юлії Корнієвець було порушено правила у штрафному майданчику Нафтохіміка, і суддя призначила 11-ти метровий удар. До м'яча підійшла Крилова, пробила вона дуже сильно у правий від вороторя кут воріт, але голкіпер вгадала напрям удару і перевела м'яча на кутовий який ні до чого загрозливого воротам гостей не призвів.
Весь час, що залишався Легенда провела у нападі у намаганнях хоча б врятувати гру та порадувати своїх фанів забитими голами.
Що їм і вдалося зробити на другій доданій хвилині матчу у карному майданчику гостей запалала справжня пожежа, всі намагалися вибити м'яча подалі від воріт але він ніяк не хотів туди летіти, і ось м'яч потрапив до Віри Станкевич і вона його прямо кажучи "занесла" у ворота гостей. Одразу після забитого голу над стадіоном запалав феєрверк, що підготували до матчу фани увесь фан-сектор горів у фаєрах, ну виглядало все дуже гарно!
Враження від цього словами передати важко, таке дійство не завжди побачиш у матчах чоловічої вищої ліги. Але скажу дівчата заслугували на таку пошану від фанів!!!
Ось на цій мажорній ноті і завершилася гра, фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 1:1.
Паралельна гра Житлобуд - Дончанка завершилася перемогою харків"янок з рахунком 3:0.
Таким чином можна підбити підсумки чемпіонату України 2007. Чемпіонками країни стали наші сьогоднішні гості, команда "Нафтохімік" (Калуш), срібні медалі вибороли мунулорічні чемпіонки країни команда: "Житлобуд-1" (Харків), бронзові нагороди дісталися нашим дівчатам з "Легенди", фінальну четвірку замкнули футболістки із донецьку "Дончанка-ЦПОР".
Фоторепортаж з сьогоднішнього матчу можна побачити у фотоальбомі

Автор статті та фото: DimaX ©









Коментарі (1)
avatar
1
Наступна гра: 1/2 фіналу Кубка України, Легенда - Южанка (Херсон)
27-жовтня 14:00 стадіон "Текстильник"
avatar