реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Футбол. 21.10.2007: Кримтеплиця - Десна

Дата: 21.10.2007
Початок: 17:00
Глядачі: 700
Оцінка поля: 5
Температура: 18
Чесна гра (госп.): 7,750
Чесна гра (гості): 5,710
Делегат ФФУ: Безсмертний В.А.
Арбітри: Жуков В.В.Шеховцов В.М.Володін В.В.Шаличев Д.В.
Голи:
Батраченко Олександр 65(а)
Саванчук Олександр 62(п), Кучеренко Сергій 18,
Попередження (вилучення):
Войнаровський Роман 6, Бобович Ігор 15, 48 (вилучення: 2 попередження),
Литвин Віктор 88 , Щедраков Павло 63, Чуланов Володимир 65,
Кобець Богдан 11.

Головний тренер “Десни” Сергій Кучеренко неодноразово підкреслював, що у нинішньому сезоні рівень команд першої ліги приблизно однаковий, чим і пояснюється після майже половини турнірної дистанції відсутність явного лідера або аутсайдера. Поява чернігівців на найвищому рядку таблиці стала наслідком скоріш їхнього командного духу, аніж переваги над суперниками в індивідуальній майстерності. Показовою у цьому відношенні є перемога над міцною “Кримтеплицею”, яку “Десна” переграла за рахунок перш за все характеру.

Як і в Алчевськ, у Молодіжне чернігівська команда добиралася чартерним авіарейсом. Відмінність у тому, що Луганщина зустріла гостей прохолодною дощовою погодою, а півострів – 20-градусним теплом.
Чудова погода надихнула на ігровий лад не лише футболістів. Так, прибувши на дивовижну за мірками першої ліги базу “Кримтеплиці”, вже за годину делегація з Чернігова розділила тренувальне поле навпіл – на одній стороні футболісти готувалися до завтрашнього матчу, на іншій представники клубної адміністрації ганяли в дир-дир. Команда президента ФК “Десна” Олексія Савченка перемогла команду його попередника Івана Чауса з рахунком 8:1 (вранці Савченко і Ко спочатку ще раз виграли у тих же суперників, а потім зіграли внічию з адміністрацією ФК “Кримтеплиця” – 2:2).

Про основну подію. Головний Кучеренко на матч виставив несподіваний, але цілком прогнозований склад. Так, місце у воротах замість невдало гравшого в останніх іграх Нікитенка вперше у сезоні було довірене Литвину. Замість Рустамова, змушеного “відбувати строк” за вилучення у матчі “Десна” – “Оболонь”, в якості обов’язкового молодого в основі з’явився Сердюк. І, нарешті, на вістря атаки вийшов свіжозаявлений поверненець Бобович (Постолатьєв все ще лікується, а Круковець і Кожем’яченко вимогам тренера до гравців основи сьогодні не відповідають). З пов’язкою капітана грав Пашка Щедраков.

Хронологію подій у матчі нема сенсу переповідати – її ми добросовісно вкрали з он лайн трансляції на сайті наших суперників, тож дивіться нижче або шукайте на www.fc-kt.com .
Додамо те, що, на нашу думку дуже варте уваги, бо ж саме воно спричинило прояв характеру у гостей. Також парою слів розшифруємо деякі ігрові моменти.

Ви знаєте такого грубіяна, як Бобович? Ми тут собі у прес-службі також не знаємо, як і у всій футбольній Україні ( Ігор у вищій, першій і в другій лігах зарекомендував себе виключно дисциплінованим гравцем). А ось арбітр матчу Д. Жуков з Донецька вже на 3-й хвилині другого тайму знайшов привід відправити його з поля за другу жовту. Обидві картки Боб отримав за, на мою думку, незначні порушення у боротьбі за верховий м’яч (першу на 15-й хвилині). При цьому арбітр закрив очі, коли у перші 15 хвилин двічі був жорстоко атакований ззаду Кучеренко-молодший, а Чуланова суперник просто викинув на бігову доріжку. Всього ж суддя видав чернігівцям 6 “гірчичників”, з яких дійсно виправданими є від сили півтора.
Наприклад, після матчу авторові цих рядків Чуланов розповів, за що отримав картку. За словами Володі, на 61-й хвилині він не порушував правила у своєму штрафному, та арбітр вказав на пенальті. Коли ж за три хвилини деснянці – вдесятьох – забили вдруге, Вовчик, пробігаючи повз Жукова, сказав, що Бог таки є. І тут же побачив перед собою карточку. Мабуть, людина в чорному виявилася войовничим атеїстом.

Після вилучення Бобовича чернігівців на полі стало ... більше. Вже не стартових одинадцять .а двадцять, оскільки кожен бився за себе і за вилученого.
Рахунок на той час був на користь “Десни” – на 18-й хвилині Кучеренко- молодший приблизно з так званої точки Шевченка (пам’ятаєте матч Україна – Росія?) на виконання послав м’яч у дальню “дев’ять”.
Господарі рахунок зрівняли з пенальті і понеслися забивати ще .але тут же були впіймані на контратаці – біля штрафного “Десни” малий Кучеренко виграв боротьбу за м’яч і Кобець помчався по правому флангу, уникаючи двох зіткнень. Далі передача в центр до штрафного суперників на всюдисущого Кучеренка, “стінка” з Щедраковим (Паша замахом тонко прибрав захисника і в темп віддав на хід) і гольова передача Сергія по лінії воротарського майданчика. Не зрізав би захисник у власні ворота, замкнув би молодий Антонов!!! Все відбулося значно швидше ніж ви читаєте це речення. Типова “контра” до підручників – на зразок “контр” “Динамо” кінця 90-х або “Валенсії” часів Бенітеса. Віддамо належне боковому арбітру, який в момент передачі Щедракова не запалив прапорець – після матчу з десяток разів передивлялися відеозапис і переконалися, що Сергій знаходився на одній лінії з захисником.
Ну а далі півгодини чернігівці тілом і кістками лягали під кожен м’яч натискавшого суперника. Напрочуд впевнено і кваліфіковано зіграв Литвин (варто відзначити всіх - на полі у Молодіжному була КОМАНДА, а когось виділяти в той чи інший бік – справа тренерів, та на мій журналістський погляд, саме Литвин та Кучеренко-мол. заслуговують найвищих оцінок), який страхував захист на останньому рубежі.
Не забувала “Десна” й огризатися – в останню мить не вистачило сил завершити індивідуальний прохід Покарініну (збили) та Єрмоленку (захисник!), а свіжий Кожем’яченко забарився з ударом.
“Теплиця” заслужила на компліменти за гру, але “Десна” більше прагнула перемоги. 2:1 – КОМАНДА повезла у Чернігів заслужені очки.

Після матчу Олексій Савченко поздоровив гравців своєї команди з перемогою. А вже у літаку він персонально привітав Єрмоленка (до теплих слів додав не менш теплий конверт) – днями Руслан відзначив день народження.
Отаким був вояж “Десни” за маршрутом Чернігів – Молодіжне.

Сергій Козлянській, прес-аташе ФК “Десна”

Онлайн гри:
90+4'
Ну что же, браво "Десна" - в меньшинстве удержала победный счет. На этом все - будем ждать и надеяться, надеяться и ждать! Спасибо за внимание!

90+2'
Кожемяченко - Круковец

90+1'
Войнаровский навешивает в штрафную - Литвин опережает Прокопченко.

90+1'
Вновь в похожей ситуации бил Прокопченко - рядом со штангой.

90'
Добавлено четыре минуты.

89'
Прокопченко прорвался в штрафную, хитро пробил на дальнюю штнагу - Литвин накрыл мяч.

87'
Взамен Кучеренко заходит на поле Колодин.

87'
Литвин предупрежден за излишнюю неторопливость. Ранее Визавер бил мощно - чуть-чуть не хватило точности.

86'
Мамутов прошел от собственой штрафной филигранно играя голов

86'
Мамутов прошел от собственой штрафной филигранно играя голов

84'
Литвин зажигает свечку - поляница пас на стоящего спиной к воротам Мамутова, Заур бьет через себя - красиво, но неточно.

83'
Мяч кружит в штрафной "Десны" - но нанести точный удар не удается. Войнаровский выполняет штрафной - будет навес в штрафную

80'
Литвин неторопливо вводит мяч в игру.

79'
Мельник прорвался в штрафную, из-под ног защитник выбил мяч на угловой.

79'
Мельник прорвался в штрафную, из-под ног защитник выбил мяч на угловой.

77'
Кожемяченко сменил Покаринина

73'
"Десна" пока держится как под Сталинградом. Бракуют и тепличники. Судья назначает штрафной в ворота "КТ" с очень опасной точки - в метрах от линии штрафной - мощный удар - мяч выводит на угловой Венчак.

71'
Ничего еще не потеряно - надо только забить - наести один точный удар. Тем временем ушел Батраченко - его сменил Старовик.

70'
Упал немного темп игры. Мельник - опасно - удар по воротам - защитник успел подставить ногу - мяч в игре.

69'
Да уж -кто бы мог подумать - ничего не предвещало гола в ворота "КТ" - любопытно, что за секунду до гола встали игроки "КТ" - прострел в штрафную был явно из офсайда.

65'
Стремительная контратака гостей прострел в штрафную, кто-то из защитников "КТ" срезал мяч в свои ворота.

64'
Чуланову за фол против Прокопченко

63'
Замена у гостей - Сердюка заменил Щедраков.

61'
Г-о-о-о-о-о-о-о-оллллллл!!! Саванчук - без шансов для Литвина.

60'
Фол в штрафной против Прокопченко -бьет Саванчук.

59'
Мельник хитрым пасом пытался вывести на опержение Прокопченко - неточно...

58'
Щтрафной на правой бровке поля "КТ" - Кучеренко навешивает, нет, бьет по воротам - выше ворот

57'
Саванчука выводили один на один с голкипером - Литвин опередил фоварда "КТ".

55'
Очень горячо было сейчас у ворот Литвина, но защитники словно на амбразуру бросаются на мяч.

54'
"Десна" выбрала тактику фола - не выдерживают они уже темп игры - штрафной - ух-х-х-хх! Войнаровский бьет! Мяч прошел рядом с правой от вратаря девяткой.

53'
Пробил Батраченко - мощный удар в ... стенку. Жаль!

52'
Ну что ж, шанс забить - штрафной по центру ворот.

52'
Штрафной били гости - выше ворот.

50'
Прокопченко пытался обострить игру - но сфолил на защитнике "Десны".

48'
Шквал атак на ворота "Десны". Угловой подает Войнаровский - Мельник едва не замкнул мяч головой.

47'
"Десна" остается в меньшинстве - удален Бобович за жесткий фол против Визавера.

45+1'
Начался второй тайм. у "КТ" замены - вместо Соколовского - Прокопченко, вместо Бабыря - Мельник, Бондаренко вместо Галюзы.

45+1'
Свисток на перерыв. Подведем некоторые итоги - "Десна" весьма уверенно начала игру, забила мяч и отошла в оборону. Насколько хватит им держать штурм весь второй тайм, никому не известно. Но ясно одно: голы еще будут!

45'
Ну что ж, дает уже трещины оборона гостей, но скоро перерыв. Судья добавил всего минуту.

44'
Батраченко - навес в штрафную - ах, как жаль, Галюзе не хватило метра, чтобы замкнуть мяч.

43'
Опасный навес в штрафную "Десны" - вновь мяч выбит подальше от штрафной.

41'
Прижались всей командой гости к свои воротам: желание уйти на перерыв в ранге ведущей команды слишком велико.

39'
Штрафной бьет Батраченко с левой бровки - бьет под перекладину - голкипер гостей начеку.

38'
Все подступы к воротам Литивна надежно пока закрыты - кружат веретена наши игроки в центре поля, никак не могут подойти близко.

35'
Войнаровский навешивает со стандарта - на высокого Поляницу - но мяч покинул поле, так никого и не коснувшись.

34'
Соколовский вновь наносит дальний удар - слишком высоко над воротами пролетел мяч.

33'
Хорошую комбинацию приготовили Соколовский и Батраченко - вновь защита гостей это прочитала.

32'
Бабырь сфолил в штрафной "Десны" против защитника - вновь атака захлебнулась.

31'
Очередной прорыв по правому флангу у "КТ" ни к чему не привел - Литвин вводит мяч в игру.

30'
Соколовский нанес дальний удар - защитники вновь выбивают мяч - пока у вратаря гостей немного работы.

29'
Стали суетиться в собственной штрафной защитники гостей. Нагнетают обстановку у ворот Литвина наши футболисты.

27'
На правом фланге никто почему-то не опекает Соколенко, и тот посылает мяч при первом удобном случае прямо в центр штрафной - вот и сейчас если бы не брак у форварда "Десны" неизвестно, чем бы все закончилось.

25'
Явно игра не клеится у хозяев - пока гости играют безукоризненно, правда, пока стандарты пробивались весьма далеко от ворот Литвина. Подождем!

24'
Мощный удар со стандарта Соколовского - защитник "Десны" выбивает мяч на угловой. Впрочем, угловой ничем интересным для "КТ" не завершился.

20'
Едва не сделал дубль Кучеренко - опасный удар и выше ворот.

18'
Штрафной у ворот "КТ" - Кучеренко посылает мяч в дальнюю девятку.

15'
Серьезную травму получил Антонюк - его заменил Визавер.

14'
Пару опасных опасных эпизодов создали тепличники - сначала Бабырь промахнулся с выгодной точки, а затем Савнчук после подачи Войнаровского замыкал головой мяч - выше ворот!

11'
Батраченко навешивает со стандарта - прямо в руки вратарю "Десны"

09'
Все прошло для "КТ" благополучно, но никак не удается организовать атаку - очень слаженно пока играет соперник

09'
Опасный навес Кучеренко в штрафную "КТ" - Поляница выбивает мяч на угловой.

07'
Прессингуют черниговцы - мяч на половине поля "КТ" - только сейчас контратака - навес Антоненко в штрафную -очень неточно.

05'
Еще один штрафной зарабатывают гости: на сей раз бить будет Кучеренко - ух-х-х-х-х! мяч прошел в пртирку со штангой - Венчак не дотягивался до мяча.

04'
Штрафной бьют черниговцы: Соколенко навешивает в штрафную, но очень неточно - Венчак вводит мяч в игру.

02'
Повезло сейчас "Десне": навес со штрафного в исполнении Соколовского, вратарь гостей не дотягивается до мяча и в 100% позиции Поляница промахивается.

01'
Игра началась. Началу предществовало красивое зрелище - огромное полотно герба "КТ" стараниями юных футболистов "КТ" развевалось в центре поля под гимн клуба.

Підготував DimaX









Коментарі (0)
avatar