реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вибори: в пошуках сенсації

Скандал на порожньому місці
В день голосування Україною, спраглою на сенсації, прокотилася новина: у Чернігові побилися два члени окружної виборчої комісії – «помаранчевий» Соломаха і комуніст Солдатов. За відсутності новин всі читали і смакували скандальчиком… Що ж було насправді?
Виявилося, що бійки, власне, і не було. А що було?
Розповідає заступник голови окружної виборчої комісії, економічний оглядач Сергій Соломаха (член УНП, представник блоку «Народна самооборона – Наша Україна»):

-- Комуніст Солдатов приніс папір, на якому була спроба сфальсифікувати рішення окружної комісії. Саме рішення за номером 41 готував я особисто і, звичайно, знав його дослівно. А під цим номером рішення комісії було подано якісь списки. Тому я й порвав папірець, що не мав жодної юридичної сили. Бійки не могло й бути, хоча б зважаючи на різницю в габаритах Солдатова і моїх…

Звідки ж пішла брехня? Від недобросовісних працівників Інтернет-видань та пришпилених на закордонні гранти молодиків. Їм просто треба було сенсацію…
"Сіверщина"






Коментарі (3)
avatar
1
"В результаті словесні перепалки між партійцями (членами ОВК), ледь не переросли в «бійку», але обмежилося все легкою штовханиною та порваними списками членів дільниць." - цитата з сайту, на якому інформація про ситуацію в ОВК пролунала вперше. Приблизно такими ж словами вона була описана в прес-центрі. Пізніше вже передрукована десь 100 сайтами в Україні.

P.S. Дякуємо що автора, якому за 50-т років назвали "молодиком".

Питання до "Сіверщини" - ви там були або на засіданні прес-центру, де ця інформація прозвучала? Ви чули, як про це говорилося? Ви бачили, що там відбувалося? Відповідь - ні!
Тому, брехати так безсовісно і говорити про "пришпилених на закордонні гранти молодиків" не маєте ніякого морального права і робите звичайний наклеп, звинувачуючи в цьому інших. Не правильно це, хоча дуже поважав раніше вашу газету.

Вячеслав КУЗЬМЕНКО

avatar
2
Тут почитали б, перед тим, як писати дурниці
http://go.chernigov.net/vibori-2007/chernigivschina/biyka-v-okruzhniy-komisiyi.html
avatar
3
Пане Вячеславе! Дякуэмо за увагу до "Сіверщини", яку ви колись поважали. Мабуть, тоді, як ще не створювався провокативний "Рух-3", як не продавалися за чужі гроші... А щодо термінів "брехати" і т.п., то ми подали позицію не інтернет-сайту, які, згідно законодавства, не відповідальні за поширення інформації, а позицію заступника голови окуржної виборчої комісії. Шануймося!
"Сіверщина"
avatar