реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Вандали паскудять у Крутах, доки міністр Цушко грається у вибори

Невідомі вандали знову спаплюжили Меморіал Героям Крут
Українські герої не дають спати сучасним яничарам. В ніч з 27 на 28 вересня невідомі зловмисники знову облили фарбою Меморіал Героям Крут неподалік від Ніжина.
Наругу над пам’ятником виявили працівники розташованого неподалік залізничного переїзду. Приблизно о 5 годині ранку їх увагу привернули вибухи петард, які доносилися від Меморіалу. Коли вони прибігли до пам’ятника, то побачили, що він облитий жовтою фарбою. На той час вандали вже встигли зникнути.

Схоже, що наруга над державною святинею в Крутах стає традицією. На жаль, органи внутрішніх справ, які зараз очолює «лежачий поліцейський» Цушко, свого часу вже розписалися у власній безпорадності, коли так і не знайшли злочинців, які облили і обмалювали Меморіал на початку літа. Звичайно, виконати вказівку міністра-соціаліста і проголосувати за СПУ на виборах, легше ніж спіймати зловмисників, але хочеться вірити, що міліція вже у цьому випадку виконає свій службовий обов’язок.

А поки міліція шукає зловмисників активісти Блоку НУ-НС оперативно на протязі дня (28 вересня) зуміли відчистити від фарби Меморіал.

Прес-служба Чернігівського обласного штабу блоку «НУ-НС»






Коментарі (1)
avatar
1
Цушко нарешті подав у відставку. На нього чекає лава підсудних за захоплення Генеральної прокуратури. А морально його треба засудити ще й за брутальну рекламу...
avatar