реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Кого слухали шпигуни «Вени»?

Дмитро Шевчук — «зiрка» минулих президентських виборiв. Це вiн один із керiвникiв мiлiцiонерiв, що упокорювали чернiгiвцiв кийками та газовими бомбами пiд час подiй бiля мiської ради. Саме бiля його обличчя й вибухнула газошумова граната, яку кинули в натовп, а хтось iз чернiгiвцiв її вiдбив. На сьогоднi вiн знову став «зiркою», тепер касетного скандалу.
— Навпроти обласного управлiння Мiнiстерства внутрiшнiх справ знаходиться офiс компанiї «Вена» — розповiв начальник обласного управлiння МВС Валерiй Нонiк. — Очолює їх службу безпеки Дмитро Шевчук, наш колишнiй спiвробiтник. Вiн взяв до себе на роботу теж декiлька колишнiх мiлiцiонерiв-пенсiонерiв. Керiвництво компанiї придбало своєї для служби безпеки арабський комплекс для сканування телефонних розмов. Я не можу цього стверджувати, але на 90% впевнений, що це правда, що їх використовували для прослуховування телефонних розмов працiвникiв компанiї. Для контролю, щоб не обдурювали клiєнтiв, компанiю. Зараз ними займається служба безпеки України.
Ще пан генерал розповiв, що наскiльки йому вiдомо, коли СБУшники затримували одного з «пенсiонерiв», то в його автомобiлi в архiваторi комплексу знайшли декiлька дискiв, на одному була записана приватна розмова одного з працiвникiв мiлiцiї.
Коштує такий комплекс до 100 тисяч доларiв.
Олександр ЯСЕНЧУК.





Коментарі (0)
avatar