реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

ОСОБНЯК МIНIСТРА-СОЦIАЛIСТА РУДЬКОВСЬКОГО

Фото цього красивого будинку ми взяли iз сайту «Української правди», бо як же не показати Миколу Рудьковського — мiнiстра уряду Януковича, невдалого мiського голову Чернiгова! Майже свiй же чоловiчок! А будинок його коштує лише два мiльйони доларiв.
Отже, Микола Рудьковський мешкає у котеджному мiстечку «Золотi ворота» за Конча-Заспою, що по Старообухiвськiй трасi. За словами старожилiв, вiн не купував готовий, а збудував i переселився десь у кiнцi 2005-го — на початку 2006 року. Площа землi — 20 соток, i близько 300 квадратних метрiв займає сам будинок. Iстинно соцiалiстична скромнiсть. Майже як пiд час мiтингiв у Чернiговi, коли наш герой за пару кiлометрiв пересiдав зi своєї дорогої машини на дешеву та перевдягався у потерту курточку i затягану кепку — щоб легше «косити» пiд народ.
...Аварiю на Львiвщинi мiнiстру транспорту та зв’язку Миколi Рудьковському не вдалося, як це вiн любить, списати на шпигунiв. Усе-таки встановлено вину вiдомства Рудьковського. Недаремно Президент Вiктор Ющенко вимагає звiльнення невдахи-мiнiстра. Хай живе ото тихо у своєму маєтку!





Коментарі (1)
avatar
1
Что б Вы даже не сомневались - останься Микола мэром Чернигова, то под Черниговом была б еще одна его хатынка. Покруче той что на фотографии. И земельки хапанул бы про запас.
avatar