реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Олександр Волощук дійшов до Ханти-Мансійська (оновлено)

Спеціальний кореспондент "Сіверщини" Олександр Волощук, що здійснює свою чергову експедицію просторами російської Півночі, поклонився у Тобольську мощам святого нашого земляка-ніжниця митрополита Іоанна Тобольського, гостював в українського фермера Віктора Ляхова в селі Полуйки та рибалив з ним, зустрічався з керівниками українських громад Тюмені та Тобольська, фотографував у Тюмені підвал, у якому комуністи в війну переховували труп Лєніна, давав інтерв"ю місцевим виданням. Виходить там і українська газета "Українське слово у Західному Сибіру".

Погода в тих краях, як і в нас, спекотна, але в Тюмені трохи похолодало. Олександр навів усі потрібні довідки для подорожі по прикордонному Ямало-Ненецькому округу і взяв курс на Ханти-Мансійськ. Передає вітання читачам "Сіверщини" і "Білої хати".
Якщо ви маєте вітання, побажання Олександру Волощуку - залиште своє повідомлення на нашому сайті і в Ханти-Мансійську Олександр його прочитає.
Наступне повідомлення прийшло вже з цього північного міста. Олександр пише, що це сучасне місто, яке росте швидко і бурхливо на нафтових грошах. Його характерна особливість -- у місті не викрадають автомобілі: з Ханти- Мансійська виходить одна оише дорога, яку в разі потреби легко перекрити. Навколо -- болота.






Коментарі (0)
avatar