реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Стартувала благодiйна програма «Здоров’я нацiї»

З цього тижня за iнiцiативи Блоку Юлiї Тимошенко та благодiйної програми «Здоров’я нацiї» в селах нашої областi почали працювати пересувнi дiагностичнi пункти. В рамках даної програми групою високопрофесiйних медикiв буде здiйснюватися безкоштовне медичне обстеження у примiщеннях медичних установ.
Програма стартувала в Семенiвському районi. На її вiдкриттi в с.Костобоброве, яке вважається чи не найпiвнiчнiшою точкою України, та на батькiвщинi Кучми були присутнi й ми. Того дня у примiщеннi мiсцевого ФАПу лiкарями вiд програми «Здоров’я нацiї» було обстежено близько 200 людей, якi сердечно дякували БЮТу, завдяки якому до них «у глибинку» приїхали медичнi фахiвцi — терапевт, окулiст, можна було зробити безкоштовно кардiограму, УЗД.
— Не потрiбно менi, старенькiй, уже їхати до Чернiгова, — зi сльозами на очах розповiдала Булоус Надiя Семенiвна, 1935 року народження. — Перевiрили моє хворе серце, призначили лiкування, зараз пiду перевiрятися до окулiста.
Прийшов перевiритися i один із найспортивнiших жителiв села Мiцук Микола Миколайович, який у свої 57 рокiв займається бiгом, щоранку обливається холодною водою, а до Семенiвки на велосипедi доїжджає за пiвтори години — а це 35 км!
На питання, як вiн ставиться до Блоку Юлiї Тимошенко, Микола Миколайович вiдповiв так:
— Ставлюся позитивно, взагалi до всiх, хто допомагає людям, ставлюся з добром.
Прийшла до лiкарiв i Марина Сергiївна Кулик, молода мама, 1984 року народження.
— У мене мала дитина, тому я дуже пiклуюся про своє i її здоров’я. Я вдячна Юлiї Володимирiвнi за те, що вона привезла лiкарiв.
Як розповiв Микола Звєрєв, заступник голови Чернiгiвського обласного штабу Блоку Юлiї Тимошенко, ця благодiйна програма буде дiяти по всiх районах нашої областi, у її найвiддаленiших селах. Двi групи будуть рухатися з пiвдня та пiвночi до центру, там зустрiнуться, а потiм пiдуть на нове коло.
— Програма «Здоров’я нацiї» здiйснюється за пiдтримки БЮТ та обласного активу. Також я хочу подякувати керiвництву району, областi у сприяннi для її реалiзацiї, — сказав Микола Звєрєв.

Олександр ЯСЕНЧУК.
Фото Валерія СЕНЧУКА.






Коментарі (0)
avatar