реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Основний інстинкт

Усі люди на землі належать до одного біологічного виду. Але в межах одного виду існують окремі генофонди об’єднані в нації і раси, а боротьба між ними подекуди нагадує міжвидову боротьбу.
Фрідріх Ніцше називав історію людства історією воєн. Та, якщо раніше боротьба між генофондами велась відкрито, то тепер акценти змінились. Війна стала занадто руйнівною, занадто небезпечною.
Кілька сот років тому албанці прийшли до сербів у Косово і попросили дозволу на поселення. Албанців було мало і серби (наївні серби) погодилися. Наприкінці XXст., на час виникнення конфлікту у Косово албанці становили уже 90% населення краю. Албанський генофонд витіснив сербський генофонд без війни, за рахунок вищої народжуваності. Коли європейці бомбардували Сербію – вони бомбардували майбутнє власного генофонду. Косово – це модель майбутнього для всієї Європи. У Європейського генофонду хворий інстинкт самозбереження.

Сьогодні прогресивно-мислячі люди борються за збереження видового різноманіття в дикій природі. Невже збереження „видового різноманіття” людських генофондів є менш важливою справою? Саме різноманіття генофондів збільшує шанси на виживання людства в разі різких змін умов проживання на планеті Земля. В разі різких змін, один із багатьох генофондів може виявитися краще пристосованим до нових умов існування і тим самим забезпечити виживання людства як біологічного виду. Людству необхідно зберегти єдність в різноманітності.

Сучасна Європа стоїть на фундаменті давньоримської імперії, котра напрацювала методологію творення цивілізації. На основі християнської релігії сформувалась культура, на основі культури – сучасна західна цивілізація. Для вихідців з Африки і Азії сучасна Західна цивілізація є цікавою і прийнятною. Але чи є такими ж прийнятними для них витоки європейської цивілізації? Коли вихідці з мусульманського світу стануть більшістю у Європі, то якою тоді буде доля держави Ізраїль? А держави Україна? Сьогодні Китай експортує не лише свої товари, але і свій генофонд, особливістю якого є знижена схильність до асиміляції і підвищена схильність до розмноження. Китай завойовує світ не лише своїми товарами, але і своїм генофондом.

Ірландці уславились на весь світ своїм націоналізмом, розмовляючи при цьому англійською мовою. Ми в Україні сваримося за мову і при цьому вимираємо. За роки незалежності, чисельність населення України скоротилась приблизно на 10%. Якщо всі українці вимруть, а Україну заселять вихідці з Африки, які розмовлятимуть українською мовою, то чи буде така Україна Україною?

Сьогодні необхідне порозуміння між владними елітами Заходу і Сходу України. Сьогодні необхідно створити умови сприятливі для збереження і відтворення генофонду України. Україна стоїть перед необхідністю творення життєздатної нації об’єднаної головною метою: вижити і зберегти власну самобутність у Світі, що глобалізується.

Володимир Ільків
Львів

Джерело: VOX






Коментарі (0)
avatar