реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прийшов Хоменко. 7 голів пішли

Нового керівника обласної виконавчої влади представив заступник голови секретаріату Президента В.Бондар. Але, певно, для нього не дуже приємним було тривале аплодування, що переросло в овацію, влаштоване керівним активом області Миколі Лаврику. Своєрідна демонстрація проти методів роботи із кадрами молодих хлопців з президентського апарату...

Володимир Хоменко буде тимчасово виконуючим обов"язки голови обласної державної адміністрації. Відповідні і повноваження... Вся область, схоже, стає до виборів у підвішеному стані суцільних "в.о." --- виконуючими стають всі заступники обласного голови, і ще в 10 районах також керуватимуть "в.о". Адже, як повідомив офіційно гінець із президентського секретаріату, звільнено і сімох голів райдержадміністрацій. Їх список ми вже наводили. Ще раніше звільнені три районні керівники. На які результати на виборах може розраховувати президентська команда при такій кадровій свистоплясці?

В.Хоменко має батьків з Чернігівщини, за освітою - агроном, 1959 року народження. Працював головою Броварської районної адміністрації і аж три роки -- начальником податкової адміністрації у Київській області. До нас прийшов з посади заступника начальника Державного управління справами (займався санаторіями і базами відпочинку).

Микола Лаврик повертається на батьківщину, у Ромни, де він очолював взуттєву фабрику і де досі керує його син. Заняття для Миколи Івановича є. Але чи виграє від його "кидка" додому наша область?

Василь Чепурний






Коментарі (2)
avatar
1
Дурні, що ж ви робите хочеться заволати на всю горлянку! Ви самі точите діри в тому човні, що ви пливете! Та волати нікому, всі поглухли, всі ділять гроші, готуються до виборів, майбутнього нема.
Змій Уроборс проковтнув свій хвіст.
avatar
2
Н-да, админ ресурс и выборы... Посмотрим. cool
avatar