реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Двом Вiкторам: залиште Лаврика у спокої!

Микола Iванович, що називається, психонув — не витримав: напередоднi свого 55-рiччя замiсть букета квiтiв (не кажучи вже про орден — заслужив чоловiк!) отримав вiд Секретарiату Президента ... комiсiю.

Та ще й iз Миколою Бутком, який давно i мiцно хоче знову стати «губернатором». Благо, Iван Степанович Плющ, який давно М.Бутку покровительствує, пiднявся так високо — до секретаря Ради нацiональної безпеки та оборони. Лаврик написав заяву на iм’я Президента — попросився у вiдставку «у зв’язку з неможливiстю виконувати далi свої обов’язки». Не змiг додзвонитися до Президента, вилаяв усiх, сiв у машину та й поїхав у свої рiднi Ромни.
«Лаврик iде!» — пiшов поголос полiтичними колами. Хто радiв, хто спiвчував, а багато хто скрушно визнавав: Лаврик — найкращий керiвник областi за всi роки незалежностi України. «Сiверщина» на своєму сайтi заспокоїла одних i других: «Ша, Лаврик ще нiкуди не йде!» Ми знали i ставлення Президента до Миколи Iвановича, i те, що до нього не пристали навiть розмови про якусь корупцiю, i те, що дiйсно в областi справи пiшли на краще...
Надзвичайно оперативно зiбралася у вихiдний позачергова сесiя обласної ради i бiльшiстю голосiв (тiльки два утримались) проголосували за звернення до Президента i Прем’єр-мiнiстра з проханням залишити М.Лаврика i далi працювати в областi. Голосували «за» i регiонали, i соцiалiсти, само собою, що «за» Лаврика горою стояли «нашоукраїнцi» i бютiвцi.
«Сiверщина» вiтає Миколу Iвановича з двоп’ятiрочним ювiлеєм i бажає стiйкостi! Миколо Iвановичу, та ви не сердьтеся на Балогу — молодий вiн iще, не вмiє з людьми працювати!
...На час пiдготовки газети до друку нам було вiдомо, що Микола Iванович перебуває у вiдпустцi за власний рахунок. Комiсiя Секретарiату Президента зробила позитивнi висновки про стан справ в областi. Начебто все спокiйно. Але, за даними поiнформованого джерела в обласнiй державнiй адмiнiстрацiї, у київських верхах «iде велика гра» навколо заяви й особи Лаврика, i «гра не на його користь».

Василь ЧЕПУРНИЙ.





Коментарі (0)
avatar