реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сім голів районних адміністрацій написали заяви

Після наради в секретаріаті Президента сім голів районних державних адміністрацій Чернігівщини написали заяви на ім"я Президента з проханням про звільнення. Це Віктор Лазар (Чернігівський район), Володимир Другаков (Ніжинський район), Григорій Скидан (Щорський район), Микола Андрієнко (Носівський район), Володимир Васюк (Срібнянський район), Валерій Мозговий (Бобровицький район) та Василь Амельченко (Сосницький район). Як сказав після наради Володимир Другаков, "і на хріна те перше місце Ніжинського району в області?!"
Критику голів забезпечив заступник голови секретаріату Президента В.Бондар. Критиковані саме згадані сім районів, де, на думку доповідача, не буде забезпечено належних показників на виборах.
Валерій Мозговий:" Не хочу коментувати доки не відомо -- чи це рішення Президента чи його секретаріату". Володимир Васюк:" Ми -- люди Президента і підкоримося його рішенню". Службові телефони інших голів на другий день після наради не відповідали, голова Носівської адміністрації проводив свою нараду.
Довідка "Сіверщини": Віктор Лазар - депутат обласної ради по списку "Нашої України", Володимир Другаков -- член Соціалістичної партії, Микола Андрієнко і Володимир Васюк -- члени Української народної партії, Григорій Скидан -- представник "Батьківщини", Василь Амельченко -- "Нашої України".

Для Президента рішення про відставку чи не відставку голови обласної адміністрації Миколи Лаврика та сімох голів районних адміністрацій буде тестом: чи він сам приймає принципові рішення чи за нього їх приймає секретаріат.

Василь Чепурний.






Коментарі (0)
avatar