реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Жахи в чернігівських маршрутках!

В Чернігові, знаходячись у міській маршрутці, дівчинка зламала руку.
Ця подія сталася ще 10 березня. Цього дня десятирічна Настя, як завжди, вийшла зі школи мистецтв, де займалася музикою, сіла в маршрутне таксі 15-го маршруту і поїхала додому, на вулицю Незалежності. Маршрут був прямий “вул.Савчука — Забарівка” без пересадок і тому батьки вже звикли відпускати дівчинку саму.
Коли мікроавтобус “Рута” вже під’їжджав до кінцевої зупинки „Забарівка” водій, ніби бажаючи показати свою “крутизну”, різко пішов на розворот і дитина, яка вже встала з сидіння і приготувалася до виходу, не втримавши рівновагу, впала. Падіння мало для малої трагічні наслідки - дівчинка відчула страшенний біль у правій руці, яка безсило повисла уздовж тулуба. Один з пасажирів допоміг дівчинці вийти з маршрутки. А водій, навіть не поцікавившись станом здоров’я потерпілої, мерщій чкурнув з місця пригоди.
Вдома мама негайно ж відправила дівчинку до травмпункту, де лікарі поставили Насті діагноз: закритий перелом правої руки. Але, щоб домогтися виплати страховки на лікування потрібні свідки того, що вона дійсно отримала травму в результаті нещасного випадку.

Борис Коновченко,
старший інспектор Центру громадських зв'язків УМВС України в Чернігівській області.

Звернення батьків потерпілої дівчини.

СВІДКИ ПРИГОДИ, ВІДГУКНІТЬСЯ !

Шановні громадяни !

Хто того дня, 10 березня, близько 14-ї години був свідком вищеописаної пригоди, при якій Настя впала та отримала травму, відгукніться.

Телефони: 8-066-18-014-78 або 675-080 (з 8:00 до 17:00)

З вдячністю, батьки Насті.






Коментарі (0)
avatar