реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Яке в народi — таке i в природi

Коли українцi з острахом дiзнавалися другого дня пiсля виборiв про успіх партiї Ахметова — Януковича, зовсiм неочiкувано пiшов снiг. Технiчна працiвниця штабу Української народної партiї Валентина Михайлiвна тодi й сказала слова, винесенi в заголовок. Слова цi згадалися зараз, коли "помаранчева" коалiцiя пiсля двох мiсяцiв безплiдних дискусiй луснула i забовванiла постать Дона з в'юнким татарином за плечима. А прийшло на тямку ще й пiсля ганебної поразки української збiрної iспанцям — та й що дивуватися, якщо головний гравець з таким характерним українським прiзвищем Шевченко бiльше гуляв по краю поля, нiж грав iз м'ячем. Вам не ввижалася за його спиною вертка постать його нового хазяїна — власника "Челсi" i Чукотки Романа Абрамовича?

...Останнiй гвiздок у коалiцiю вбила Соцiалiстична партiя зi своєю вимогою надати посаду керiвника парламенту Олександру Морозу. Нагадаємо, що ця партiя не набрала i 6 вiдсоткiв голосiв. Кажуть, Мороз начебто готовий був вiдмовитися вiд цiєї посади взамiн на надiлення соцiалiстiв крiслами в усiх мiнiстерствах i регiонах. Це тi, що так довго переконували: нам, мовляв, не треба посад, ми — iдейнi... Правди ради треба сказати, що початок ультиматумам поклала Юлiя Тимошенко: подавай їй посаду прем'єр-мiнiстра i все. Мовляв, "єслi женщiна просiт"... А те, що при її урядуваннi були бензинова, м'ясна, цукрова кризи, — "проiскi врагов". Певно, так думає i Левко Лук'яненко, який у Батуринi розказував про єдину надiю української нацiї ...ну, ви здогадалися, як її прiзвище?

Країна, в якiй нема Верховної Ради, Конституцiйного Суду, вертикалi влади, навiть перемоги у футболi, i на чолi зi слабким Президентом, який основним заняттям обрав радiопроповiдi, — моя країна. I я її люблю. Попри все. Разом iз Шевченком (справжнiм Шевченком!): "Свою Україну любiть! Любiть її во врем'я люте...".

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (0)
avatar