реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

1 грудня -- всі на Київ!

Серед ночі з п’ятниці на суботу, 30 листопада 2013 року бойовики у формі загону спеціального призначення «Беркут», застосувавши спецзасоби та грубу силу, розігнали акцію протесту на Майдані Незалежності в Києві («Євромайдан»). Надходить інформація про розгони «євромайданів» у обласних центрах України.

Розігнана в Києві акція громадського руху "Євромайдан" не була заборонена судом, тож влада здійснила фактично конститиуційний переворот.

Ця громадська акція тривала безперервно з 21 листопада 2013 року по всій Україні і відбувалася у відповідності до Конституції України, зокрема, до її 39-ї статті, яка гарантує українським громадянам свободу мирних зібрань.

Акція у Києві не була навіть заборонена судом.

Застосування сили силовиками та розгон громадського руху «Євромайдан» в Києві і інших містах, зокрема і в Чернігові 25 листопада 2013 року є прямим порушенням української Конституції та європейської Конвенції із захисту прав людини та основоположних свобод.

Влада, розігнавши «Євромайдани», фактично здійснила антиконституційний переворот, скасувала дію Конституції, яка гарантує усім українцям рівні громадянські права.

Попри цей факт ми закликаємо українців вийти на акції протесту проти цього антиконституційного перевороту в Києві у неділю,1 грудня 2013 року.

Тільки таким чином ми зможемо відстояти свої конституційні права і захистити наш європейський вибір.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Народного Руху України
(Української народної партії "Рух")





Коментарі (0)
avatar