реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

«1+1» відповів найбагатшому попу України - Павлу

Генеральной директор телекомпанії 1+1 Олександр Ткаченко опублікував відповідь на звернення до нього митрополита Вишгородського та Чорнобильського Павла. Керівництво каналу 1+1 ознайомилося з обставинами, що містяться у зверненні, викладеному на сайті Києво-Печерської Лаври, і вважає неправомірним втручання Церкви в редакційну політику засобів масової інформації.

Нагадаємо, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (УПЦ МП) Павло написав відкрите звернення до генерального директора студії «1+1» Олександра Ткаченку з приводу некоректної, на його думку, поведінки журналіста студії Михайла Ткача.

Митрополита обурили наполегливі запитання журналіста про «машини і телефони» священиків.
Раніше українські ЗМІ неодноразово повідомляли, що архієпископ Павло є одним з найбагатших українських церковних ієрархів. Як приклад наводилася, зокрема, декларація кандидата в депутати Київради від Партії регіонів, де громадянин Петро Лебідь зазначив, що в його власності є елітна нерухомість і два автомобілі марки «Мерседес».

«Шановний Митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло,
Я ознайомився з обставинами, які містяться у Вашому зверненні, викладеному на сайті Києво-Печерської Лаври. Вважаю неправомірним втручання Церкви в редакційну політику засобів масової інформації, але поважаючи почуття віруючих, і враховуючи, що сюжет може бути сприйнятий неоднозначно, ми не ставимо в ефір розмову Владики Павла з журналістом Михайлом Ткачем. У той же час вважаю поведінку журналіста Михайла Ткача професійною і коректною.
Підтримуючи принципи неупередженості і користуючись своїм правом на свободу слова, ми публікуємо відео спілкування в інтернеті, щоб кожен мав можливість оцінити адекватність поведінки журналістів телеканалу «1 +1».
Олександр Ткаченко, Генеральний директор ТРК «Студія 1 +1»






Коментарі (1)
avatar
1
Московська секта не має нічого спільного з релігією.
avatar