реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

19-й ранок Широкої війни

Ранок пробирається, виплітаючись із рваних бомбами чорних шматків ночі, страшної своєю безвісті якою цього разу ціллю російського підлого удару. Але вчора міноборони повідомило про збитого вже 3 літака, що впав у важкодоступному місці. Це хіба в копанку яку запався рашист...
Путіна виростив світ, який не тільки спостерігав, але й помагав руками всяких саркозі та обам вбивати людей у Грузії, Молдові, Сирії - наприклад, фрау Меркель, яке вирішувала не проблему Путіна, а проблему створених ним потоків сирійських біженців і подавала це як гуманізм. Тут доречний Черчілль:"...Якщо ви не хочете воювати за справедливість, коли можна перемогти, не проливаючи крові, якщо ви не хочете воювати, коли ваша перемога буде певною і не дуже дорогою, можна дійти до миті коли вам доведеться воювати з усіиа шансами проти вас і тільки непевним шансом на виживання".
Ці слова сказані, як для сучасного Заходу, що дивиться на винищення української нації...
А українцям, які воюють вже майже 20 днів, як сказав головнокомандуючий ЗСУ генерал Залужний, принаймні, не буде соромно.
Росіяни створюють окупаційну адміністрацію у Ріпках. На колишній Ріпкинський район натягли вже покриття білоруської мобільної мережі. А в Гомелі переповнені морг і лікарня трупами та пораненими росіянами. Білоруси по- сябровськи вже віддали їм 2/3 запасу своєї донорської крові і її не вистачає. Закликають своїх громадян здавати кров для російських окупантів. Тим часом, українці знищили вже четвертого російського генерала...
І був ранок, і був 19й день всенародного українського опору нашестю чужинців. І бачив Бог страждання свого народу, і готував повернення духа зла туди, звідки він вийшов.

Василь Чепурний
На фото розбомблений російськими фашистами гтель "Україна" в Чернігові



Теги:агресія Росії, меркель, Чернігів, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar