реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

12 католицьких ієрархів попереджують про світовий уряд

Консервативно налашштовані 12 ієрархів католицької церкви підписали зврення, у якому попереджують про утиски прав людини у зв'язку з короновірусною інфекцію - на їх думку, це робиться для підготовки до впровадження світового уряду.

«Факты показують, що під приводом пандемії COVID-19 часто відбувається порушення невід'ємних прав людини, а фундаментальні свободи - такі як свобода віросповідання, самовираження і пересування, були нпропорційно і невиправдано обмежені" - йдеться у їх зверненні. Про нього розповідає сайт Кредо

«Тривожна прелюдія до створення світового уряду, що не підлягає контролю". «Ми не повинні дозволяти стерти багато віків християнської цивілізації під приводом вірусу і створити одіозну технологічну тиранію, в якій безіменні і безликі люди можуть вирішувати долю світу, присуджуючи нас до ув'язнення у віртуальній реальності" - говорять автори листа.

Ініціатором звернення став архієпископ Карло Марія Вігано, який до своєї відставки за віком у 2016 році був папським нунцієм у США. 2-18 року він вимагав від Папи Франциска подати у відставку.

Крім нього, листа підписали кардинал Йосип Цзень, архієпископ Гонконгу на спокої, німецький кардинал Герхард Людвіг Мюллер, до 2017 року він очолював Конгрегацію віровчення, архієпископ Ризский на спокої кардинал Яніс Пуятс, архієпископ Астанайський Томаш Пэта, його допоміжний єпископ Атаназіус Шнайдер, колишній архієпископ Карагандинський Ян Павел Ленга. Загалом - 12 ієрархів, більше десятка священиків, десятки журналістів. викладачів, юристів.





Коментарі (0)
avatar